Присаждане на дигитален климатроник?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Присаждане на дигитален климатроник?
Преди време в Продава имаше обява за климатроник и на въпроса дигитален или с врътки, пича който го продаваше отговори: "Можеш да му сложиш каквото искаш управление".
Аз съм с двузонов с врътки, може ли да се направи нещо по въпроса за дигитализирането му, кой и къде може да го направи и за какви пари?
Аз съм с двузонов с врътки, може ли да се направи нещо по въпроса за дигитализирането му, кой и къде може да го направи и за какви пари?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Колега всичко става , но за да работи ОК ти ще трябва да смениш и цялото парно с клапите , защото при теб регулирането на струята на въздуха/ крака, стъкло, напред/става посредством дясната крайна врътка,а при дигиталният има 5-6 моторчета които изпълняват тази функция, но по принцип всичко става стига да имаш НЕРВИ, ВРЕМЕ, ПОВЕЧКО ПАРИИИИИИИИИИИ

titikaka написа:Колега всичко става , но за да работи ОК ти ще трябва да смениш и цялото парно с клапите , защото при теб регулирането на струята на въздуха/ крака, стъкло, напред/става посредством дясната крайна врътка,а при дигиталният има 5-6 моторчета които изпълняват тази функция, но по принцип всичко става стига да имаш НЕРВИ, ВРЕМЕ, ПОВЕЧКО ПАРИИИИИИИИИИИ![]()
![]()
![]()
![]()
Аха, момента с тия моторчета съм го пропуснал...
А за другия колега - 900 лв вкл. самия дигитален панел ли?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

slitter написа:а може ли аз като нямам климатик, да взема да си сложа един като имате предвид, че сам сис с жрътките за парното и колко ще ми струва и към кой бих могъл да се обърна. Това йиво ме интересува, така че моля ви отговорете ми, ако можете
Ако нямаш клима изобщо, то по добре ще е да си продадеш колата и да си купиш такава с клима. Много големи главоболия са иначе.
7 мнения
• Страница 1 от 1