Присаждане на дигитален климатроник?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Фюрера
Аватар

Присаждане на дигитален климатроник?

Мнение от sieg » 17 Окт 2006, 10:02

Преди време в Продава имаше обява за климатроник и на въпроса дигитален или с врътки, пича който го продаваше отговори: "Можеш да му сложиш каквото искаш управление".
Аз съм с двузонов с врътки, може ли да се направи нещо по въпроса за дигитализирането му, кой и къде може да го направи и за какви пари?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 17 Окт 2006, 10:39

Помня че накой беше писал че си е направил галимацията за 900лв в някакъв сервиз ама къде и кой беше не помня

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38
Мечтае да кара: Е38

Мнение от D.Pavlov » 17 Окт 2006, 10:41

Колега всичко става , но за да работи ОК ти ще трябва да смениш и цялото парно с клапите , защото при теб регулирането на струята на въздуха/ крака, стъкло, напред/става посредством дясната крайна врътка,а при дигиталният има 5-6 моторчета които изпълняват тази функция, но по принцип всичко става стига да имаш НЕРВИ, ВРЕМЕ, ПОВЕЧКО ПАРИИИИИИИИИИИ :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 17 Окт 2006, 10:45

titikaka написа:Колега всичко става , но за да работи ОК ти ще трябва да смениш и цялото парно с клапите , защото при теб регулирането на струята на въздуха/ крака, стъкло, напред/става посредством дясната крайна врътка,а при дигиталният има 5-6 моторчета които изпълняват тази функция, но по принцип всичко става стига да имаш НЕРВИ, ВРЕМЕ, ПОВЕЧКО ПАРИИИИИИИИИИИ :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Аха, момента с тия моторчета съм го пропуснал...

А за другия колега - 900 лв вкл. самия дигитален панел ли?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LEXMAUL » 17 Окт 2006, 11:29

Batko_koko си го е сменял.Питайте него. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 17 Окт 2006, 14:23

а може ли аз като нямам климатик, да взема да си сложа един като имате предвид, че сам сис с жрътките за парното и колко ще ми струва и към кой бих могъл да се обърна. Това йиво ме интересува, така че моля ви отговорете ми, ако можете

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 17 Окт 2006, 14:54

slitter написа:а може ли аз като нямам климатик, да взема да си сложа един като имате предвид, че сам сис с жрътките за парното и колко ще ми струва и към кой бих могъл да се обърна. Това йиво ме интересува, така че моля ви отговорете ми, ако можете

Ако нямаш клима изобщо, то по добре ще е да си продадеш колата и да си купиш такава с клима. Много големи главоболия са иначе.

Назад към E36