Вандали са ми счупили стъклото през ноща

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).

Вандали са ми счупили стъклото през ноща

Мнение от eMotion » 17 Окт 2006, 14:02

Някой ми е счупил задното дясно триъгълно стъкло на Е36-цата тази нощ в Западен парк. След това са свалили и голямото тъкло на задната врата и го оставили така. Отворили жабката и изкарали почти всичко от нея. За къ :confused: смет не са намерили 10-те лева, които държа там за спешен случай. Не са бръкнали и под шофиорската седакла, за да вземат панела на CD-то. Ебати и пишман крадците! Взели единствено един тефтер с безполезни за тях документи от рода за талон за технически преглед, бележка за платен данък и отрязък от годишна винетка. Сигурно са очаквали там да има по ценни документи за самоличност. Ако ги пипна тези идиотчета, ще и чупя ръцете!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 17 Окт 2006, 14:19

Аз заради такива нищо не държа в колата.
Дано да си имал каско поне да не си ходиш по мъките с тея стъкла.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).

Мнение от eMotion » 17 Окт 2006, 14:38

Имам си каско в Булстрад. Щото колата била над седем години, отказаха техен сервиз, но ми платиха веднага кеш и аз си смених стълкото в "Кобра". Просто загубих половин ден с разправии.

Назад към E36