Покупка на е36 М43Б16
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- caterpilar
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 M50b20
- Мечтае да кара: BMW E39
Покупка на е36 М43Б16
Здравейте колеги предстои ми покупка на е36 с м43 мотор,голям фен съм на марката доста отдавна но досега не се решавам да си купя,мисля че момента дойде и ще съм много благодарен да ми помогнете.Искам мнението ви относно мотора и какво и къде да гледам за всичко останало,още веднъж ви благодаря
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Покупка на е36 М43Б16
caterpilar написа:Здравейте колеги предстои ми покупка на е36 с м43 мотор,голям фен съм на марката доста отдавна но досега не се решавам да си купя,мисля че момента дойде и ще съм много благодарен да ми помогнете.Искам мнението ви относно мотора и какво и къде да гледам за всичко останало,още веднъж ви благодаря
Колега, най-напред сам оглеждаш колата навсякъде където можеш, пробваш дали всичко работи, проверяваш как върви. След това компютърна диагностика за електрониката, измерване на компресия за състоянието на двигателя и стенд на ходовата част- ще видиш състоянието и, ще разбереш дали колата не е катастрофирала, ще видиш за теч на масло, състоянието на генерацията и т.н.
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Re: Покупка на е36 М43Б16
Вземи с теб някой който разбира от БМВ или поне има БМВ е36 понеже повечето бмв фенове стават като енциклопедии с течение на времето и знаят болежки типични за модела 

4 мнения
• Страница 1 от 1