Отвори в предната броня... ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Отвори в предната броня... ?
Загубил съм тръбите от отворите до халогените към спирачните механизми. Имали някакви декоративни елементи за да затворя грозните отвори или да търся такива тръби ?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- Българският Орел
-
-
- Кара: BMW ♥
- Мечтае да кара: Harley Davidson V-Rod
- Детайли за колата: E34 , Е30 скоро.
Re: Отвори в предната броня... ?
Редактирано. Извинявам се разбрах те грешно и ти писах за съвсем друго нещо. Потърси по автоморгите не може да няма.
- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
Chapai написа:Загубил съм тръбите от отворите до халогените към спирачните механизми. Имали някакви декоративни елементи за да затворя грозните отвори или да търся такива тръби ?
Предполагам номер 10 от схемата търсиш. Поръчай си нови ,15-20лв го взех единия преди година и половина.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Chapai написа:Загубил съм тръбите от отворите до халогените към спирачните механизми. Имали някакви декоративни елементи за да затворя грозните отвори или да търся такива тръби ?
ако имаш предвив въздуховодите само оригиални търси най добре не са чак толкова скъпи
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Ето колега виж има и други обяви http://olx.bg/chasti-ot-bmv-e36-328-kupe-i34437073
5 мнения
• Страница 1 от 1