Тдс-а не пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Тдс-а не пали
Здравейте тройки,
понеже в нашия форум не ги чуват мн тези мотори /ТДС/ се обръщам към вас. Мин седмица спря да пали изведнъж. Цял ден я карах, на др сутрин клекна акумулатора и не можа да запали. Закарах я в един сервиз, пича я запали на старт спрей и каза че пипали някво клапанче на помпата... след това колата започна да пали на стартер. Взех си я....2 дни пали и днес пак така... иде ми я да я засиля в някой дувар. Дайте идеи или добър дизелджия в Сф, да я карам, че ми писна на ...
Колата се кара винаги с доста нафта, свещите са нови и замерени, на диагностиката мин седмица не изкара грешки.
Поздрави!!!
понеже в нашия форум не ги чуват мн тези мотори /ТДС/ се обръщам към вас. Мин седмица спря да пали изведнъж. Цял ден я карах, на др сутрин клекна акумулатора и не можа да запали. Закарах я в един сервиз, пича я запали на старт спрей и каза че пипали някво клапанче на помпата... след това колата започна да пали на стартер. Взех си я....2 дни пали и днес пак така... иде ми я да я засиля в някой дувар. Дайте идеи или добър дизелджия в Сф, да я карам, че ми писна на ...
Колата се кара винаги с доста нафта, свещите са нови и замерени, на диагностиката мин седмица не изкара грешки.
Поздрави!!!
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Тдс-а не пали
Привет , след горивния филтьр маркуча който излиза от него е прозрачен , има ли нафта в него преди да я палиш , ако няма - засмуква вьздух от някьде 

моя не е прозрачен, но го свалих беше и напомпих/ понеже има една цицка преди филтъра/. нафта има да я одави...
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
Disasterr написа:моя не е прозрачен, но го свалих беше и напомпих/ понеже има една цицка преди филтъра/. нафта има да я одави...
изкарай щуцера след горивният филтър и дай на контакт и виж дали хвърля нафта ако, не помпата в резервоара не работи или е затлачена цедката пък и филтъра провери ,ако проблема остане проверка на подгревните свещи
4 мнения
• Страница 1 от 1