Колега за оглед на кола
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Колега за оглед на кола
Колеги, в Понеделник има вероятност да идвам в София за оглед на Е36, купе 97-ма година с двигател м52б20.
Със собственника ще ходим в някакъв сервиз където той поддържа другата си кола.
Има ли желаещ от колегите тук които са на ''ти'' с този двигател да присъстстват при огледа в сервиза за да не гризна дървото след това ?
Естественно, че услугата ще бъде заплатена по предварителна уговорка
Със собственника ще ходим в някакъв сервиз където той поддържа другата си кола.
Има ли желаещ от колегите тук които са на ''ти'' с този двигател да присъстстват при огледа в сервиза за да не гризна дървото след това ?
Естественно, че услугата ще бъде заплатена по предварителна уговорка

- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?

Re: Колега за оглед на кола
Бих те посъветвал да я закараш в друг сервиз по твой избор! Това горното е все едно аз да си правя колата и аз да те убеждавам че е оправено всичко.
Огледи при покупко-продажба се правят от трети независими страни или добри познати на евентуалния купувач.
Ако колата е читава, то няма да има проблем от собственика да я закараш където искаш и да я види който поиска. Ако има проблем в това, то вероятно има и проблем в колата. Тук говорим да има номера и да може да се движи свободно разбира се.
Успех и дано случиш...
Огледи при покупко-продажба се правят от трети независими страни или добри познати на евентуалния купувач.
Ако колата е читава, то няма да има проблем от собственика да я закараш където искаш и да я види който поиска. Ако има проблем в това, то вероятно има и проблем в колата. Тук говорим да има номера и да може да се движи свободно разбира се.
Успех и дано случиш...
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Сервиза се избира от купувача, а не от продавача! Не го моли, а направо му кажи да закарате колата в избран от теб сервиз. Ако откаже, то работата е ясна 

Продавача се обади в Неделя и отложи огледа за следващата седмица, също видях, че е свалил обявата от mobileto, а иначе колата беше обявена за 4,000 лв. и не изглеждаше (поне на снимки) никак зле.
За следващият Четвъртък или Петък имам уговорка за оглед на 3 коли в една автокъща във Варна и трите коли са с двигатели м52.
Сега търся човек от Варна който може да направи диагностика на място в автокъщата на колите защото няма как да бъдат закарани до сервиз ?
За следващият Четвъртък или Петък имам уговорка за оглед на 3 коли в една автокъща във Варна и трите коли са с двигатели м52.
Сега търся човек от Варна който може да направи диагностика на място в автокъщата на колите защото няма как да бъдат закарани до сервиз ?
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...

5 мнения
• Страница 1 от 1