Воден радиатор - видове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
Воден радиатор - видове
Здравейте,ще сменям радиатора на колата че сълзи долу при казанчето.Търсих с търсачката но не намерих нищо конкретно.Имам познат с морга който може да ми намери втора ръка.Моята кола е с двузоновият климатроник и двигател м52б20,и знам че радиаторите се делят на коли с клима и без.Въпросат ми е каква е разликата,т.е. как мога да позная че взимам от кола с клима? Също по форума съм чел за големи и малки радиатори,каква е разликата,кой е големият и от какъв мотор може да се намери,какъв би бил ефекта ако го сложа него? Поздрави!
Re: Воден радиатор - видове
Със климатик:
Без климатик:
Ако ме питаш мен погледни от къде ти тече стария, понеже "новия" може да е същия
Самото казанче е "нахлузено" на тялото на радиатора и се уплътнява от два 0-пръстена единия е долу Д-77мм($%^&*(№-3) другия е горе при обезвъздушавенето
Без климатик:
Ако ме питаш мен погледни от къде ти тече стария, понеже "новия" може да е същия

Самото казанче е "нахлузено" на тялото на радиатора и се уплътнява от два 0-пръстена единия е долу Д-77мм($%^&*(№-3) другия е горе при обезвъздушавенето
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
Правих я тая работа,смених пръстените и като го нахлузвах сложих и силикон на Victor Reinz обаче изкара няма и година и пак почна да сълзи... Радиатора който ще взема ще мога да го върна при евентуален проблем.Ясно за разликата с и без климатик.А някой да каже нещо за голям воден радиатор и малък 

clarcky написа:Правих я тая работа,смених пръстените и като го нахлузвах сложих и силикон на Victor Reinz обаче изкара няма и година и пак почна да сълзи... Радиатора който ще взема ще мога да го върна при евентуален проблем....
колега, живота на един радиатор при нормална експлоатация е 7-8години ... тия течове може и да ги решиш временно по някъв начин, но за сметка на това може да ти "замине" гарнитурата или пък цил.глава ... обикновено в повечето случаи причината за така срещаното при бмв-тата пукане на глава е стария радиатор.... успех!
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
кажете с този разширителен съд как стои въпроса..
на Е36 ми се пропука и сълзи. мога ли само него да сменя?
или не става
нови продават ли се? и ако да насочете ме за саит
на Е36 ми се пропука и сълзи. мога ли само него да сменя?
или не става
нови продават ли се? и ако да насочете ме за саит
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
http://www.autopower.bg
Аз съм вземал части от тях исъм доволен.
Аз съм вземал части от тях исъм доволен.
- aliays
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 1.6i м43б16
7 мнения
• Страница 1 от 1