Зареждане на фреон в София?Къде?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525D
- Мечтае да кара: BMW M5 Competition
Зареждане на фреон в София?Къде?
Здравейте колеги,преди време спуках тръби от климатроника,смених ги някои залепиха но системата остана празна.Автомобила е Е36 седан 316-ска М43 с двузоновия климатроник с врътките.Въпроса ми е къде в София зареждате фреон и горе долу колко струва пълненето на системата?
- mladenvv
- Потребител
-
- Кара: bmw 525tds
- Мечтае да кара: bmw F10
Re: Зареждане на фреон в София?Къде?
Колега,гледам пише че си от Сливница,аз съм от Божурище и съм пълнил фреон на е39-ката в един сервиз точно след караулката посока центъра.Точно на светофара преди слепите.Автостарт май се казваше,има голяма табела за годишен технически преглед.Беше преди година някъде,с машина, тя си прави всичко.Беше ми почти празно от 1200мл(или там както се казва
), имах само 270.Струваше ми 90-100лв.

- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Ще ти пусна едно лично съобщение за да не звучи като реклама, в Люлин аз ходих лятото и останах повече от доволен самата процедура отне около час, през което време, колата я закачиха на една много модерна машина мисля че беше Delhi, според момчето в моята система беше останал около 400 гр. а компресора събира малко под 1 кг. самата машина изкарва нещо като касови бележки и ти показва състояние, колко е източен, колко налива, слагат там масло, преглеждат дали има течове, като при мен има от самите дюзи за пълнене леко изпускане и цената беше около 27лв.
цяло лято карах така и бях супер доволен. Преди време съм ходил на различни коли и на всякъде беше около 50 лв. и ми обръщаха около 10 мин внимание 

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
no.breaks написа:Ще ти пусна едно лично съобщение за да не звучи като реклама, в Люлин аз ходих лятото и останах повече от доволен самата процедура отне около час, през което време, колата я закачиха на една много модерна машина мисля че беше Delhi, според момчето в моята система беше останал около 400 гр. а компресора събира малко под 1 кг. самата машина изкарва нещо като касови бележки и ти показва състояние, колко е източен, колко налива, слагат там масло, преглеждат дали има течове, като при мен има от самите дюзи за пълнене леко изпускане и цената беше около 27лв.цяло лято карах така и бях супер доволен. Преди време съм ходил на различни коли и на всякъде беше около 50 лв. и ми обръщаха около 10 мин внимание
Я пусни и на мен едно лс за тоя първия

- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
jorko7120 написа:no.breaks написа:Ще ти пусна едно лично съобщение за да не звучи като реклама, в Люлин аз ходих лятото и останах повече от доволен самата процедура отне около час, през което време, колата я закачиха на една много модерна машина мисля че беше Delhi, според момчето в моята система беше останал около 400 гр. а компресора събира малко под 1 кг. самата машина изкарва нещо като касови бележки и ти показва състояние, колко е източен, колко налива, слагат там масло, преглеждат дали има течове, като при мен има от самите дюзи за пълнене леко изпускане и цената беше около 27лв.цяло лято карах така и бях супер доволен. Преди време съм ходил на различни коли и на всякъде беше около 50 лв. и ми обръщаха около 10 мин внимание
Я пусни и на мен едно лс за тоя първия
Направо дай кординати на всички че имам една кола различна от марката да я зареждам

Няма да е лошо, да дадеш кординати, ако цената е такава повече от добре 

- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
здравейте значи то е гумаджийница и там има зареждане на климатици аз бях много доволен, но с ремонт на климатици по-скоро не се занимават иначе ми взеха около 25-27лв някъде около час процедурата, за пълнене е екстра като цена и отношение, иначе се намира на добринова скала/петър дертлиев като го гледам на картата е номер 40-42 има търговски център на 2 етажа долу има хранителни стоки, магазин за колела, авточасти и на ъгъла е гумаджийница, миналата седмица минах от там, но машините не ги бяха изкарали, сигурно след около 1, 2 седмици ще е наред всичко нямам телефон иначе ако мина пак от там мога да порверя и да взема телефон да ти кажа 

- jlpetkov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW X5 M
- Детайли за колата: блъсната E36 318ti, '95
Отбивката за Банкя, Сервиза на Стенли, аз лично винаги съм оставал доволен и от ремонти и от пълнене, но не съм ходил от миналото лято 

8 мнения
• Страница 1 от 1