Препоръчайте качествени гуми с профил 40
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- SlowMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
Препоръчайте качествени гуми с профил 40
Здравейте колеги, след разни "упгрейди"
се наложи да се върна към старите ми джанти който са 17/8ж с ЕТ15 и имам нужда от помощ в търсенето на гуми ... Колата до сега беше със стайл 24 джанти и Advan Neova от който съм доооста доволен , но проблема е че не се предлагат с толкова нисък профил.Безкрайно благодарен ще съм на всеки който може да помогне с намирането на подобна гума но с размер от сорта на 215/40 може и 205 но мисля че е прекалено тясна гумата за -3 кембър, и по тоя въпрос бих искал да чуя мнения. 

- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
Re: Препоръчайте качествени гуми с профил 40
Нямам много впечатления от хубави гуми, но съм карал с P Zero Nero и останах потресен от сцеплението-препоръчвам ги с 2 ръце ама и цената е лоша!
Относно камбъра...за Е36,зависи на кой мост си го направил-за преден мост има доста + и определено със свястна гума ще го усетиш доста при шофиране и влизане в завоите с по-висока скорост. За отзад-мисля, че няма много смисъл от толкова голям ъгъл-задницата на 36-цата е достатъчно "стабилна"
Относно износването-нищо не мога да кажа-предполагам, че се е повишено, но не и прекалено.

Относно камбъра...за Е36,зависи на кой мост си го направил-за преден мост има доста + и определено със свястна гума ще го усетиш доста при шофиране и влизане в завоите с по-висока скорост. За отзад-мисля, че няма много смисъл от толкова голям ъгъл-задницата на 36-цата е достатъчно "стабилна"
Относно износването-нищо не мога да кажа-предполагам, че се е повишено, но не и прекалено.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
SlowMotion написа:Advan Neova от който съм доооста доволен , но проблема е че не се предлагат с толкова нисък профил.:
http://www.camskill.co.uk/m54b2964s103p ... _215_40R17
Малко им е дебела доставката ама пък идват бързо.
- SlowMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i

4 мнения
• Страница 1 от 1