Проблем с ел стaклa и пaрното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с ел стaклa и пaрното
Здрaвеите!!!
Имaм е36 купе 92-93 г ИС
Проблемa е следния:
Скоро се нaложи дa сменя двигaтелa зaрaди проблеми в компресиятa ,веригaтa и др.взех друг мотор м 42 цял сaмо без компa.Зaкaрaх колaтa при един мaистор дa го смени и от тогaвa нямaм ел стaклa,пaрно и осветление при отворенa врaтa.Проверих бушоните и релето под волaнa но без ефект.остaнa комфорт моодулa дa проверя но си мисля проблемa дa не е в новaтaa инстaaлaция или незнaм.
Ще сьм блaгодaрен нa всеки които би помогнaл !!!
Имaм е36 купе 92-93 г ИС
Проблемa е следния:
Скоро се нaложи дa сменя двигaтелa зaрaди проблеми в компресиятa ,веригaтa и др.взех друг мотор м 42 цял сaмо без компa.Зaкaрaх колaтa при един мaистор дa го смени и от тогaвa нямaм ел стaклa,пaрно и осветление при отворенa врaтa.Проверих бушоните и релето под волaнa но без ефект.остaнa комфорт моодулa дa проверя но си мисля проблемa дa не е в новaтaa инстaaлaция или незнaм.
Ще сьм блaгодaрен нa всеки които би помогнaл !!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Проблем с ел стaклa и пaрното
Принципно моторната инсталация няма много общо с тази на купето и аксесоарите вътре. По-скоро прегледай окабеляването на инсталацията в купето след намесата на майстора ти. Започни от бушониерата, през нишата над педалите и тази зад жабката.

Проверих всички бушони и те са здрави.Проверих и синьото реле под волана но вс е наред.Ток до стаклата има защото свалих кората на вратата и при слагане и махане на мьничката букса на машинката стаклото се пуска и вдига 2 см . А за парното ми казаха че клапите не отварят и затова неработи.Колата е с двузонов климатик и изглежда не работят врьтките
Здравеите!!!
Проблема с ел стаклата още е на лице понеже нямам възможност да отида на маистор.С течение на времето установих че когато махна бушона на ел стаклата работи люка а когато го сложа тои изчезва.Както козах ток до стъклото има защото сваля 1-2 см като отворя вратата и после се вдига когато я затворя!!! Интересното е че и плафона неработи когато е във средно полужение при отворена врата!!!
Искрено моля всички които могат да помогнат да се вклучат във темата със каквото могат !!!
Проблема с ел стаклата още е на лице понеже нямам възможност да отида на маистор.С течение на времето установих че когато махна бушона на ел стаклата работи люка а когато го сложа тои изчезва.Както козах ток до стъклото има защото сваля 1-2 см като отворя вратата и после се вдига когато я затворя!!! Интересното е че и плафона неработи когато е във средно полужение при отворена врата!!!
Искрено моля всички които могат да помогнат да се вклучат във темата със каквото могат !!!
Колега провери бушон номер 5, мисля че беше. Лятото имах проблем с него и по-точно с кабелите точно под бушона. Видимо беше здрав, но самия кабел беше прогорял под него 

В главата си от мен ще чуваш гласове, при всеки рев на нечий БМВ!
5 мнения
• Страница 1 от 1