Мек таван е36 компак
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Мек таван е36 компак
Здравейте колеги!
Моля някой да сподели дали е ремонтирал механизма на мек таван на е36 компак.... Не съм сигурен коя екстра се води - 388 или 398.... Тавана е електрически, мек таване, същевременно е и черен мек таван... Проблема е, че при натискане на бутона за отварянето му нещо изжужава - отваря малко и след това се затваря.... Дайте съвет къде да отида на майстор! Искам да знам колко паричко струва, че съм се спрял на един такъв компак, ама има гореспоменатия дефект.....
Ето това са кодовете по VIN:
388 SOFTTOP BLACK - черен мек таван
398 SOFTTOP OPERATION, ELECTRO-HYDRAULIC - електрически мек таван
Благодаря предварително!
Поздрави,
Светльо
Моля някой да сподели дали е ремонтирал механизма на мек таван на е36 компак.... Не съм сигурен коя екстра се води - 388 или 398.... Тавана е електрически, мек таване, същевременно е и черен мек таван... Проблема е, че при натискане на бутона за отварянето му нещо изжужава - отваря малко и след това се затваря.... Дайте съвет къде да отида на майстор! Искам да знам колко паричко струва, че съм се спрял на един такъв компак, ама има гореспоменатия дефект.....
Ето това са кодовете по VIN:
388 SOFTTOP BLACK - черен мек таван
398 SOFTTOP OPERATION, ELECTRO-HYDRAULIC - електрически мек таван
Благодаря предварително!
Поздрави,
Светльо
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Едва ли има много хора с такива компакти. Аз преди бях харесал един такъв сребрист М42 и М-пакет, но точно заради тавана се отказах.
Щом се отваря малко и после се връща, предполагам моторчето е наред, най-вероятно има някакви пластмасови водачи, които са клеясали с времето и създават проблем.
Не мисля че, ако това е единствение проблем, е причина да не я купуваш.
Щом се отваря малко и после се връща, предполагам моторчето е наред, най-вероятно има някакви пластмасови водачи, които са клеясали с времето и създават проблем.
Не мисля че, ако това е единствение проблем, е причина да не я купуваш.
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
Denev написа:Svetlio.Angelov написа:Хайде колеги, никой ли не е правил такъв таван?
Най-вероятно има счупен водач .......абе откъде го взе тоя ПИКАП в галерията ти?
Пикапа го снимах на МЕТРО 2 в София, но тази година го видях и на Ахтопол. Няма такава ИзрУдия, нали?

Някой да знае сервиз за това или в КАМОР/ДАРУ си знаят работата?
- street_fighter
- Потребител
-
- Кара: Е61 530d ; Е39 540i M62B44TU;
Re: Мек таван е36 компак
Имам същият компакт със същият проблем.99% е счупен единият водач.Този таван го знам на изуст вече
пиши как си се справил с проблема и евентуално ще се радвам някой да препоръча майстор от Пловдив към когото да се обърна за да го оправи...и не ми казвайте за Коцето с люковете по пътя за Бресник,че никаква не я свърши.

7 мнения
• Страница 1 от 1