brаke light circuit
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
brаke light circuit
Точно това ми изписва понякога като натисна спирачката. Не са ми изгоряли стоповете и двете крушки ги смених с еднакви за да няма някаква разлика в напреженията помежду им(понеже ми казаха че може и това дае).Нямам изгорял предпазител, гледах куплунгите дето влизат отзад в стоповете пръсках ги с контактен спрей кво ли не правих, но рано или късно все се случва да ми го изпише. Гледал съм какво пише в книжката за това-проблем с захранването на стоповете или изгоряла крушка но стоповете си светят. Дайте ми акъл кво може да е на някой случвало ли му се е това 

Това че го написах неграмотно го видях чак когато го бях пуснал
. То и превода ми е ясен само не мога да го разбера къде е проблема. И аз предположих че е от лоша връзка, наистина днес цял ден не ми е правило такъв проблем ,но днес не е толкова влажно. Предполагах че измерва разлика в напреженията между двете крушки, за това и сложих апсолютно еднакви но не е това. А между другото ако наистина извадя едната крушка пише "1 brake light failure", ако махна двете " brake lihgts failure" а в случая е "brake light circuit". Направо баси проблема просто ме дразни иначе знам че стоповете ми са наред.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Много вероятно да е някоя от фасонските на стоповете, като ти изпише, натисни спирачката и някой да гледа от коя страна не свети. Имах същия проблем, 12 лв от Вари и всичко е наред... 

Never mistake motion for action...
Крушки
Ако е фасунка можеш и да я по притегнеш само. Иначе виж дали крушките са ти по данни. Аз имах същият проблем и се оказа, че едната крушка не е същият ампераж, какъвто трябва да е и от там казваше, че имам сдуФана кЛушка.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Re: brаke light circuit
да видим за 9 години дали някой не е намерил решение на проблема
Тая вечер взе и на мен да ми светка чек контрола с "brake lights circuit". Всичко свети както си трябва. Спирачки си има. Гася, паля, съобщението изчезва и след 5 минути пак светва.
Идеи?

Тая вечер взе и на мен да ми светка чек контрола с "brake lights circuit". Всичко свети както си трябва. Спирачки си има. Гася, паля, съобщението изчезва и след 5 минути пак светва.
Идеи?
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Стоп машинката, просто са понагорели контактните повърхности(сребърните пъпки). Отвори я и ги почисти, щот втора ръка изпада малко по-трудно(четири пинова) е а обикновенните са дву-пинови.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
за това ли става въпрос?

При мене стоповете си бачкат - няма грижи. Ако тоя прекъсвач не бачка не трябваше ли да не светят стоповете?

При мене стоповете си бачкат - няма грижи. Ако тоя прекъсвач не бачка не трябваше ли да не светят стоповете?
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Те работят, но от време на време поспират да действат,
тогава борда го отчита. Да това е стоп-машинката, лесно ще е намериш над педала за спирачката.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
- Кара: USS ENTERPRISE
- Мечтае да кара: ЗВЕЗДОЛЕТ
Борис_Малинов написа:Стоп машинката, просто са понагорели контактните повърхности(сребърните пъпки). Отвори я и ги почисти, щот втора ръка изпада малко по-трудно(четири пинова) е а обикновенните са дву-пинови.
Пробвано е и от мен!!!
На 100% е от стоп машинката!!!
15 мнения
• Страница 1 от 1