Проблем с уплътнението на стъклото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Проблем с уплътнението на стъклото
Колеги имам проблем със стъклото на вратата или по-точно - с уплътнението, което стои между кората и стъклото. Става въпрос за купе.
Значи като го натисна да влезне хубаво в леглата на металните щипки се получава едно леко задиране в него, в следствие на което уплътнението се вади. Пробвах с друго уплътнение и пак същото.
Та къде може да е проблема?...
Заиграх се с реглажа на стъклото, но нищо. Не знам дали съм сигурен, че успявам правилно да го регулирам, защото не знам точно кой болт какво точно прави (пипах двата болта отгоре до копчето за заключване и тези под вратата).
Ако някой може да помогне - да пише....
Значи като го натисна да влезне хубаво в леглата на металните щипки се получава едно леко задиране в него, в следствие на което уплътнението се вади. Пробвах с друго уплътнение и пак същото.
Та къде може да е проблема?...
Заиграх се с реглажа на стъклото, но нищо. Не знам дали съм сигурен, че успявам правилно да го регулирам, защото не знам точно кой болт какво точно прави (пипах двата болта отгоре до копчето за заключване и тези под вратата).
Ако някой може да помогне - да пише....

- nowayout
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м42, 530d e60 '06
- Мечтае да кара: s85b50
- Детайли за колата: e60 530d M57D30T2
Re: Проблем с уплътнението на стъклото
имах същия проблем колега, махнах кората взех ново вкарах го хубаво и се оправи 

Bayerische Motoren Werke ..
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Re: Проблем с уплътнението на стъклото
Оправих проблема. Смазах водачите, страничното уплътнение, релсата която регулира стъклото, ножицата и взе та всичко се оправи. Това уплътнение както си го бях оставил вчера, така беше и днес и тръгна всичко без проблеми..... шантава работа.

3 мнения
• Страница 1 от 1