е36 Предни лагер тампони
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
е36 Предни лагер тампони
След доста четене и личен опит реших да питам по-знаещите тук относно предните лагер тампони. Когато сменях моите бяха такива, каквито лягаха на бомбето идеално. После по realoem номер си поръчах нови. Колата се вдигна с 1 см., което за мен е супер щото съм с Айбах про кит, но скоро ходих на реглаж и там ми показаха как лагера на тампона като се вдигне на крик слиза надолу а не трябвало?! Това са тампони на 1-2000 км има няма. Проверката беше с вдигната кола се повдига колелото нагоре и трябвало да не се движи леко. Движението е от гумата на лагер тампона, която седи мека. Сега, въпроса ми е, това нормално поведение ли е на гумата или наистина пак тампоните са за смяна!? Другото което е са самите тампони. Много са ръбести и май ще слагам усилващи подложки за да не скъсам бомбетата.
Ситуацията е подобна на снимката по-долу. Новите са тези вляво на които се мърда лагера нагоре-надолу:

Ситуацията е подобна на снимката по-долу. Новите са тези вляво на които се мърда лагера нагоре-надолу:
- XaH-kpyM
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1982 Corvette
- Детайли за колата: WBS...
Re: е36 Предни лагер тампони
Най-вероятно окачването е доста твърдичко и по-голямата част от натоварването го понася тампона.
Относно усилването на бомбетата най-добрия варянт е да си сложиш спънка между бомбетата.Фланеца който ляга върху бомбето ти играе роля на въпросните подложки които мислиш да слагаш. Тук вече е въпроса да си купиш някое качествено изпълнение, а не китайчета по 60лв.
Относно усилването на бомбетата най-добрия варянт е да си сложиш спънка между бомбетата.Фланеца който ляга върху бомбето ти играе роля на въпросните подложки които мислиш да слагаш. Тук вече е въпроса да си купиш някое качествено изпълнение, а не китайчета по 60лв.
Re: е36 Предни лагер тампони
Добре казано, но това не ми дава отговор на въпроса. Дали тампоните трябва да се мърдат в гумената си част примерно с по сантиметър между най-горно и най-долно положение.
3 мнения
• Страница 1 от 1