320 vanos или не
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- driftxtreme
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 & e36
Re: 320 vanos или не
SeSSion написа:Разглеждах ги 2.5, но като за начало самите автомобили са скъпи, следващите разходи, като разход на гориво, подръжка и всичко останало не знам колко по- скъпо е от на 20-ката. Друг въпрос: Някой слагал ли е Megasquirt на 20-ка, защото и това го обмислям като първоначална инвестиция?
Не мисля,че ще има кой знае каква разлика в разхода,частите са малко по-скъпи.И се намират 25ци на прилични цени.
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Вземи си м50 без ванос и не ги слушай, в страницата на фейса купува-продава може да си намериш за 50лв и комп с чип. Вартиш си до 7000 7100 и си пукаш гуми

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
с/у скромните 45 лв за 100 км
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
bum_bum написа:SeSSion написа:Значи, ако е 20-ка да е с ванос?
@SlowMotion ""А иначе помогни на връзката между задния мост и купето..." Това става чрез?
Чрез оригинални планки за презаваряване, които май вече официално не се продават или някакви правени при бай заварчик.
Продават се в БМВ ама не питай колко струват, че още ме боли сърцето

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Някой скоро споменаваше, че вече не ги предлагали от дилърите. Цената съм я забравил преди колко беше ама явно са ги вдигнали, защото нямам спомен да беше скъпо.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
bum_bum написа:Някой скоро споменаваше, че вече не ги предлагали от дилърите. Цената съм я забравил преди колко беше ама явно са ги вдигнали, защото нямам спомен да беше скъпо.
Аз си мислех, че са значително по големи и затова ги поръчах, а те били съсем малки - 170лв е цената без отстъпка.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- SlowMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
bum_bum написа:Някой скоро споменаваше, че вече не ги предлагали от дилърите. Цената съм я забравил преди колко беше ама явно са ги вдигнали, защото нямам спомен да беше скъпо.
<<< Тва ше да съм бил аз

Малко по темата - преди има няма 30-40 минутки карах на едно приятелче 20-ката седан, направена на варел със заварен диф и от ония койлове дето, абе тип падане по стълби, не мислех че са толкова зле ама нещо ме накара да мисла че въпреки че се водат за 36-ца въобще производителя не е виждал такава кола, както и да е .... Впечатленията са - така направена кола мислех че поне малко става за парзаляне , е не сорри ама мойта кошница стоковица е поне 20 пъти по-добре, няма сила за нищо на сухо тряа яки шутове на съединителя за да мръдне въобще, на бетон забрави да мръднеш, става само за оня тип асфалт дето е с част от евро парите и е като стъкло.
Освен ако колегата не се кефи на въртене около стълб на 1-ва и да вика че дрифти строго му препоръчвам да преосмисли идеята или поне да се насочи към някой матор с малко поечко пауУр

Всичко под 2.8 стоково нестава за тая работа, а пък ти незнам как ще дрифтиш с тая 20-ка като и удариш 2-ра и ще угасне за мощност 

Аз нямам нищо против да карам мощна кола, но за момента не намирам подходящи. 
П.П. Ако някой си търси комби, да ми пише Л.С.

П.П. Ако някой си търси комби, да ми пише Л.С.
- BorisMitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Внимателно
- Мечтае да кара: Нещо страшно
Ще ти трябва мнооооого къс диф иначе няма да става нищо.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Emilow написа:Всичко под 2.8 стоково нестава за тая работа, а пък ти незнам как ще дрифтиш с тая 20-ка като и удариш 2-ра и ще угасне за мощност
Ми незнам, гледал съм хора с е36 м42 атмосферно с мега и дребни модове си правят кефа, явно е въпрос на умения и сетъп на окачването, така че защо да не става и с 20ка. Не говоря за нещо професионално, просто да си покараш събота-неделя. Иначе всички знаем че 20ките са умрели, трябва поне 25ца, но ако е 28ца по-добре, обаче още малко и земаш м54б30, а ако си истински маниак с50 или турбинираш м50то

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Затова май ще е най-добре колегата първо да си отговори на въпроса къде и как иска да я кара тази кола.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2