Теч на нафтова помпа - 318 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Теч на нафтова помпа - 318 тдс
neonman написа:vladobate написа:, защото не ти личи по почерка колко си развързан в ръцете. Специализирани инструменти трябват , макар че мастори могат и без тях ама не е по европейски . Регулиране на помпата си иска и на гориво и на момент на впръскване ( аванс ) . В Е34 подфорума има писано доста и подробно с едно малко неодообяснение , което на мен ми костваше първия път ден и половина и повторно сваляне , разглобяване-сглобяване и качване на гнп
. Специалист си трябва и е препоръчително както и си заслужава парите за положения труд . Успех .
Аз не разбрах какъв недостатък намери в почерка ми ,още по-малко намирам връзката м/у почерк и сръчност , но всеки си има виждане !
Благодаря ти за отговора все пак !
Не си разбрал явно . Не става въпрос за недостатъци , а за непознаване на теб самия от нас , та да изкажем мнение можеш ли нещо или не . Не питай аз мога ли , а по техническото и технологично описание за извършване на дадена процедура ( в случая демонтаж-ремонт и монтаж на гнп ) прецени сам можеш или не сам да се справиш , това имах предвид .
- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
Така , хванах се аз да си свалям помпата .... то си е*ало мамата
Така , молбата ми е : някой да подскаже що не се вади ш*баната помпа , при положение , че съм свалил носещата планка отзад и съм развил гайките които я държат към блока ??
Върти се около оста си , обаче неще да излиза - гледах няма др. крепежи ...... някой да помогне , плийс !

Така , молбата ми е : някой да подскаже що не се вади ш*баната помпа , при положение , че съм свалил носещата планка отзад и съм развил гайките които я държат към блока ??

Върти се около оста си , обаче неще да излиза - гледах няма др. крепежи ...... някой да помогне , плийс !
if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Защото трябва специален инструмент, както бяха писали колегите, за да се извади. След това ще ти трябват фиксатор и индикаторен часовник за статичната настройка.
- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
zvetiko написа:Защото трябва специален инструмент, както бяха писали колегите, за да се извади. След това ще ти трябват фиксатор и индикаторен часовник за статичната настройка.
Не знам какъв спец. инструмен трябва , ама на мен ( нас ) не ни потрябва

Сваля се конзолата на демпфера на пистовия ремък и зад нея се развива гайката на оста на помпата

Е справих се ,НО НЕ и без помощта на кварталния майстор ( даже и колата запали след това - че и работи като преди ремонта )!

Са остава и да не тече и вс. заспива !
if your car isn't scary - it's just not fast enough!
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3