проблем със запалването
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- n.cholakov
- Потребител
-
проблем със запалването
здравейте,карам 325TD.от скоро ми се появи проблем и пиша за съвет ако някой се е сблъсквал.
възможно ли е при слаб акумулатор колата да не иска да запали...вътри си нормално и след второто въртене акумулатора пада.зареждам го и колата няма проблем.замерих акумулатора 12.4V.замерих динамото 13.7 на празен и 13.8 на 2 000 оборота.клоня към това динамото да не ми дава достатъчно ток защото акумулатора е гаранционен а колата карам малко километри на ден(от работа до вкъщи) .възможно ли е нещо четки на динамото...ако някой има идея да даде съвет.благодаря предварително
възможно ли е при слаб акумулатор колата да не иска да запали...вътри си нормално и след второто въртене акумулатора пада.зареждам го и колата няма проблем.замерих акумулатора 12.4V.замерих динамото 13.7 на празен и 13.8 на 2 000 оборота.клоня към това динамото да не ми дава достатъчно ток защото акумулатора е гаранционен а колата карам малко километри на ден(от работа до вкъщи) .възможно ли е нещо четки на динамото...ако някой има идея да даде съвет.благодаря предварително
- Blagovest_87
- Потребител
-
- Кара: 318 тдс
Re: проблем със запалването
Ако питаш мен се обърни към тоя дето ти продал акумулатора .
Гъстота та му е отишла. Имоята беше тъка смених акомулатора и нямам проблем, някой казват че след палене трябвало да минеш 100-на км. За да възтанови тока има нещо вярно и аз мойта я карам тъка 5-6км сутрин и още толкова вечер
Гъстота та му е отишла. Имоята беше тъка смених акомулатора и нямам проблем, някой казват че след палене трябвало да минеш 100-на км. За да възтанови тока има нещо вярно и аз мойта я карам тъка 5-6км сутрин и още толкова вечер
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Малко караш в това е проблема, ако е по 2-3км в посока няма време да се зареди батерията, ако няма извънградско, трябва да закачаш на зарядно.

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
vld е прав за късите разстояния!
но 13,7-13,8 трябва да дава, на пуснати всички консуматори...
без тях 14-14,10
но 13,7-13,8 трябва да дава, на пуснати всички консуматори...
без тях 14-14,10
4 мнения
• Страница 1 от 1