Слагане на angel eyes за София ?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Слагане на angel eyes за София ?!
От дружба съм и във вторник ми идват ринговете,но понеже не ми се рискува сам да ги слагам,търся човек,който може да ги сложи за София и нали да си разбира от занаята дет се вика
Чакам оферти 
Фаровете са ми bosch с лупа

Фаровете са ми bosch с лупа
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Re: Слагане на angel eyes за София ?!
До ХИТ Младост 4 има едно момче дето слага за 25 прави ги много добре магазина му се казваше bumer (не му правя реклама) просто съм доволен http://www.facebook.com/pages/bumer-bgcom/168146040294
uspeh

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Колега, елементарно е просто, преди 5 години когато и аз сложих рингове ходих да ми ги монтират, но след това на колко приятели съм сложил незнам вече
не е никава фиософия.
Разглобяваш фара лепиш ринговете с двойно лепещо или силикон, вързваш инверторите към габарита, махаш оригиналната крушка на габарита, сглобяваш фаровете и си чук... Успех

Разглобяваш фара лепиш ринговете с двойно лепещо или силикон, вързваш инверторите към габарита, махаш оригиналната крушка на габарита, сглобяваш фаровете и си чук... Успех

- Tsureto
- младши ентусиаст
-
Други предложения ?!
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
В крайна сметка,след доста молби и нереално обявени цени за монтаж.Днес цял следобяд се занимавах аз и си ги направих!Доста съм доволен от ефекта

- valmont_cruel
- Потребител
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: stock
player123 написа:До ХИТ Младост 4 има едно момче дето слага за 25 прави ги много добре магазина му се казваше bumer (не му правя реклама) просто съм доволен http://www.facebook.com/pages/bumer-bgcom/168146040294uspeh
Да споделя само - изключително некоректен...!
Събота - 1и февруари се чухме, каза, че няма да може в самия ден, но през седмицата, пред магазина в младост няма проблем, който и да е ден...!
Звъннах му вчера (5ти февруари) по обяд - нямаше възможност, но каза,че днес когато реша действаме...!?!
Звъннах му днес (6ти февруари) към 13:50 - обесни ми,че го няма там, но до към 1 час ще се върне..., в 15:20 ми звънна, че е в магазина, да идвам...
(излизам аз от работа, предвидил съм си 1 час - 1:30 - би трябвало да стигне!?!) Пристигам при младежа, паркирам..., тества ми той самите рингове дали работели, пипа едно куфарче и ми вика "Еми то такова, сори пич, ма днес нямам инструменти"...?!?!?!

500 Nm... 

Почна да ги хваща пролетната умора и не им се работи 

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
7 мнения
• Страница 1 от 1