е36 с проблем помогнете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
е36 с проблем помогнете
колеги е36 320 бензин 97г, запалва когато си пожелае помогнете с мнения,върти на стартер и не запалва оставям я връщам се след 2 часа все едно няма проблем пали от зъб; сменена е бензинова помпа 2 бр, релета в малката кутиика до бушониерата на диагностика няма никакви грешки в дме то . помогнете с предположения.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Re: е36 с проблем помогнете
Проблема и на топъл и на студен двигател ли се появявя ?
m.dimitrov1992 написа:Проблема и на топъл и на студен двигател ли се появявя ?
на студен и топъл двигател едно и също
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Това е някаква хлабава връзка някъде или ключа ти прави магарии.Когато не ще да пали , пробвай с резервния ключ ако имаш.И се заслушай дали ти тръгва бензиновата помпа когато даваш на контакт.Няма да е лошо да свалиш компютъра и да го огледаш.
Аз преди 7 години ей така щях да се запаля.Някой тъпанар беше правил мост на платката на компютъра и ей така палеше когато си иска.
Имах късмет че когато под пуши бях в сервиз и я угасихме на мига , иначе щеше да стане голям проблем.
Аз преди 7 години ей така щях да се запаля.Някой тъпанар беше правил мост на платката на компютъра и ей така палеше когато си иска.
Имах късмет че когато под пуши бях в сервиз и я угасихме на мига , иначе щеше да стане голям проблем.

датчика за темп, днес беше сменен пък да видим какво ще стане . ако не продължаваме 

отново загасна
но проблема е отстранен комп, пълен с вода . след смяната му нямам проблем .за ключ.

7 мнения
• Страница 1 от 1