м42б18 проблем при студен мотор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
м42б18 проблем при студен мотор
здравейте колеги имам проблем с колата когато е студена сякаш влиза в прекъсвач на 1500 оборота и като загрее качва малко оборотите на около 2000. загрее ли на 90градуса всичко става ок но до преди това е някаква мъка за каране особенно в студеното време .
още преди години когато я купувахме колата сама изключваше на 2500 когато в студена и в Швейцария бившия собственик ни обясняваше че това си е заводска защита ама в последно време не ми прилича на такава . От години от както колата е при мен винаги се е палила и поне 2 мин работи на празен ход за да загрее леко и тогава се кара но вече става трудна за каране с тези 1400-1500 оборота на които изключва
карах я по сервизи и даже не я закачат на диагностика и веднага заявяват " това явно си е така щом като достигне 90 градуса се оправя няма какво да я гледаме"
какво да опитам да проверя сам поне да знам какво и има на колата
още преди години когато я купувахме колата сама изключваше на 2500 когато в студена и в Швейцария бившия собственик ни обясняваше че това си е заводска защита ама в последно време не ми прилича на такава . От години от както колата е при мен винаги се е палила и поне 2 мин работи на празен ход за да загрее леко и тогава се кара но вече става трудна за каране с тези 1400-1500 оборота на които изключва
карах я по сервизи и даже не я закачат на диагностика и веднага заявяват " това явно си е така щом като достигне 90 градуса се оправя няма какво да я гледаме"
какво да опитам да проверя сам поне да знам какво и има на колата
- downshift
- Потребител
-
- Детайли за колата: стара
Re: м42б18 проблем при студен мотор
Няма таква "защита". Нещо не е наред, отиди на диагностика.
2 мнения
• Страница 1 от 1