Ориентировъчна цена на CD BMW?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Ориентировъчна цена на CD BMW?

Мнение от No0k » 19 Яну 2014, 16:05

Аз моето цд23 за 70 преди 2 години. Единственото, което не ми харесва е,че при по голяма дупка прекъсва. Но, като се замисля на мой приятел е46 също е така таа или и 2те ни са с проблем или просто не е измислен шок датчика тогова хаха

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 19 Яну 2014, 16:14

150лв за едно СиДи в оранжеу... е не мерси :mhihi:
За тези пари има доста по-стойностни плеъри, е верно няма да свети във великия Амбър цвят, но мисля че това не му беше основното качество :dunno:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 19 Яну 2014, 19:33

Binev_OuT написа:Хора,дайте повече инфо за тая навигация в Е36 :shock: до сега не знаех че има за модела и никъде из форума не съм виждал някой да продава или да търи или каквото и да е баси :mhihi:
И аз си търся някакво оригинално цд от маса време сигурно има 2 3 години и няма намиране.И някой като ми изпляска 150лв и си бия мастики цяла седмица.
Между другото , някой ако го интересува в Технополис има Тъндър,черно матово стои на структура леко за 50лв с много подобен дизайн на тия оригиналните и си свети оранжево.И си е ново и е с гаранция.Все се каня да отида да го пробвам как стои.Ако ми хареса директно го повличам и се отказвам да търся оригинално.

Навигация към плеърите имат само бекерите като индианаполис. Има заводско такова с BMW щампа на него, същата подсветка и чете MP3-ки, ама цената само на GPS антената му е колкото на тоя убит тъндър :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 20 Яну 2014, 0:56

Не че нещо но една GPS антена е по-скоро от рода на 20тина лв ;)
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 20 Яну 2014, 1:09

тъндъра и той :) идеален е за таксита и маршрутки... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 20 Яну 2014, 9:28

Някой има ли работещ Бекер с антена и актуални карти за България. Как е може ли да се ползва нормално като навигация или си е мъка?
Това е май единствения вариант за хубав плеър с ОЕМ визия и навигация.

User
Аватар

Мнение от b00st » 20 Яну 2014, 11:10

don_gori написа:Някой има ли работещ Бекер с антена и актуални карти за България. Как е може ли да се ползва нормално като навигация или си е мъка?
Това е май единствения вариант за хубав плеър с ОЕМ визия и навигация.

Аз се прежалих и си взех :mhihi:
Има карти, не са толкова актуални, ама като пробвах си вършат работа. Не може да се изгубиш, а до където и да е ще те преведе, може и да не е през най-новия път. Навигацията е turn by turn като ти говори, много е точна в дистанциите и на дисплея ти показва най-важните работи. Има много възможности за настройване като може да дърпа от радиата трафик инфо. Също си кешира определено пространство и може примерно да работи и без диск ако търсиш няква точка в града, пък ти да си слушаш mp3ките през тва време.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 21 Яну 2014, 16:32

^^ Е хайде качи едно клипче как е в градски условия (или извънградски което ти е по-лесни) недей се скръндза :mhihi:
А доколкото знам Този Бекер поддържа и чейнджър , с който можеш хем да си плейваш диска с картите , хем да си слушаш мп3-ките :winky:
Ама като теглиш чертата накрая и по-добре да си купиш един таблет отколкото да ползваш пълноценно Бекера за навигация :mhihi:

User
Аватар

Мнение от b00st » 22 Яну 2014, 10:59

Клипче сигурно няма да мога да снимам щото малко трудно да карам и да снимам плеъра, виж в youtube трябва да има.
Иначе таблет винаги може да си сложиш за навигация, ама купето ти става като кабината на тираджия. За в града бекера върши работа, вече ако пътуваш извън страната е най-добре нещо с по-нови карти.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 22 Яну 2014, 19:16

Някой пробвал ли е СДтата от миникупър? Докарват до ОЕМ визия горе долу. Е вярно трябва малко игра да се срежат едни излишни планки, но пък не е кахър. Въпросът по-скоро е, че поддържат мулти и дали би заработило на подготвена Е36ца? Ако някой е пробвал - да сподели :arrow:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 24 Яну 2014, 10:50

Не му е проблема само ушите отстрани, а и самият панел е по-голям от 1-дин и не става...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 24 Яну 2014, 12:01

SuPeR_FLY написа:Не му е проблема само ушите отстрани, а и самият панел е по-голям от 1-дин и не става...

Пробвал ли си го?
Защото от няколко източника пък знам, че става. Дори тук се продава такова СД в раздел автоелектроника, и продавача твърди че става.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 24 Яну 2014, 20:22

Ми имам такова и ти казвам, че не влиза, трябва да се реже панела и такива цигании, които ги изключвам... То ако ставаше щеше да е пълно с такива Е36-ци щото е CD53 и има четящи MP3 ;) Отделно от това иска кодиране, защото си търси i-bus шината на мини купъра и като го закачиш другаде свети DISABLED :D
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 24 Яну 2014, 21:22

kagebista написа:
SuPeR_FLY написа:Не му е проблема само ушите отстрани, а и самият панел е по-голям от 1-дин и не става...

Пробвал ли си го?
Защото от няколко източника пък знам, че става. Дори тук се продава такова СД в раздел автоелектроника, и продавача твърди че става.

Колега, не твърдя, че става. Ясно съм написал, че не виждам проблем да не се монтира, защото не съм се сблъсквал с такова СД. Но щом Суперполет казва, че има заигравка и проблеми значи е така. Коригирал съм си мнението в обявата, за да не подведа някого неумишлено.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 25 Яну 2014, 0:10

Мерси за инфото колеги. Полезно, но и неприятно.

Предишна

Назад към E36