м50 не пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
м50 не пали
м50б20 без ванос...като дам на контакт някой път не чувам бензиновата помпа и колата не пали,след няколко минути запали...мислех че е датчик на коляновия вал,смених го и пак същия проблем,смених и бензинова помпа и пак същия проблем,с бутане колата пали на 1 метър,на диагностика показва грешка в компютъра 200 и датчик колянов вал,пак смяна на датчика,триене на грешки и пак записва грешка 200 и датчика и пак не пали,с бутане пали,не всеки път го прави,2 седмици никакъв проблем,вчера 2 пъти ми го направи,единия път сама запали без бутане от раз... какво може да е
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: м50 не пали
E36 320i написа:м50б20 без ванос...като дам на контакт някой път не чувам бензиновата помпа и колата не пали,след няколко минути запали...мислех че е датчик на коляновия вал,смених го и пак същия проблем,смених и бензинова помпа и пак същия проблем,с бутане колата пали на 1 метър,на диагностика показва грешка в компютъра 200 и датчик колянов вал,пак смяна на датчика,триене на грешки и пак записва грешка 200 и датчика и пак не пали,с бутане пали,не всеки път го прави,2 седмици никакъв проблем,вчера 2 пъти ми го направи,единия път сама запали без бутане от раз... какво може да е
Колега, провери до колко волта пада напрежението когато завъртиш стартера, може да пробваш и с друг акумулатор, провери буксата на ECU-то на двигателя- виждал съм букса с нагоряли всички пинове за маса.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Провери и шайбата на коляновия вал, мисля че имаше тема с подобен проблем
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
акумулатора ми е много силен,случвало се е да въртя по 50 пъти и да не запали и след 3 минути примерно пали от четвърт оборот,с бутане я пробвах запали на 1 метър...
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!
- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Пробвай с друга инсталация на мотора!
5 мнения
• Страница 1 от 1