Оригинални лети джанти за Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- VSDriver
- Потребител
-
- Кара: E39 525tds 96' M51
Оригинални лети джанти за Е36
Здравейте, колеги! Наскоро се сдобих с едни оригинални лети джанти като тези на снимките отдолу. Та ми изникнаха няколко въпроса:
1. Понеже ми се виждат малко широчки знаете ли какви гуми трябва да се качат на тях?
2. Дали ще ми трябват други болтове ( някакви по-дълги ) или тези ,с които карам и в момента стоманените джанти ще станат? Притеснява ме дължината им. Защото съм чувал, че по принцип летите джанти изискват по-дълги болтове от стоманените...
Благодаря предварително!
1. Понеже ми се виждат малко широчки знаете ли какви гуми трябва да се качат на тях?
2. Дали ще ми трябват други болтове ( някакви по-дълги ) или тези ,с които карам и в момента стоманените джанти ще станат? Притеснява ме дължината им. Защото съм чувал, че по принцип летите джанти изискват по-дълги болтове от стоманените...
Благодаря предварително!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW POWER
Re: Оригинални лети джанти за Е36
Болтове няма да трябват специално за тази джанта,а и тези май са си оригинални за Е36.Относно гумите 195/65/15 не са проблем да влязат 

- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Няма да ти трябват други болтове , слагай смело.
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Както е казал колегата преди мен ,по-дълги болтове не са ти нужни. Гуми ,стандартните за Е36 ,тва е 15ка ,така че слагай 195/65R15 / 205/60R15 / 185/65R15 квото имаш общо взето 

- VSDriver
- Потребител
-
- Кара: E39 525tds 96' M51
Супер!! Благодаря Ви! Аз в момента съм с 15ки 195/65R15 на стоманените джанти, значи няма да е проблем и летните гуми да са същия размер 

BMW POWER
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Слагай 205/60/15 за летни , и колегата Митко (HouDouWantit) ти каза , че стават.
Здравеите приятели.
Аз в момента сам с 205/60/15 и ми упитат при пален или ако се каци нчкои одзад опира в калника. Какви по ниски гуми да сложа.
Аз в момента сам с 205/60/15 и ми упитат при пален или ако се каци нчкои одзад опира в калника. Какви по ниски гуми да сложа.
7 мнения
• Страница 1 от 1