Смяна на гарнитура на главата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- burningyeah
- Потребител
-
Смяна на гарнитура на главата
Имам проблем от някъде ми губи антифриз и мерише странно в казанчето надува маркучите в нормата ...
Дали съм за смяна на гарнитура и ако да само гарнитурата ли се сменя или вс клапани шлайфане на главата ??
Дали съм за смяна на гарнитура и ако да само гарнитурата ли се сменя или вс клапани шлайфане на главата ??
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Re: Смяна на гарнитура на главата
Иди в сервиз да ти проверят изгорелите газове и ще разбереш.
- djindjiplqktora
- Потребител
-
- Кара: E39 520d
- Мечтае да кара: M, EVO, GTR, WRX STI, OPC, AMG, S и RS
- Детайли за колата: Голяма с малък двигател
burningyeah написа:Имам проблем от някъде ми губи антифриз и мерише странно в казанчето надува маркучите в нормата ...
Провери и за течове както на канал отдолу, така и под предните стелки да не е мокро.
Миризмата в разширителния съд може да е от "гнязта" по системата.Антифриз може да губи от многоооо места,така че колегата добре е предложил проверка в сервиз.А при смяна на гарнитурата според мен е задължителен шлайф и смяна на клапаните,макар че много хора си го спестяват
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
И аз мисля че съм за гарнитура, защото чат пат почва да ми отслабва парното, късно прехвърля на газ, и като е малко по студено времето ми се струва че чади повече от нормалното, но си сипвам антифриз, обезвъздушавам и се возя безгрижно 

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Рано или късно се разбира, дали гарнитурата е издухана. Много често, това става във най-неподходящия момент. Най-добре ходете да си проверите за газове във охладителната система, не е скъпо и става бързо.
6 мнения
• Страница 1 от 1