борд компютър на компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Евалла за отговора ти колега. Надявам се че колегата пуснал темата да е разбрал. Не разбрах само за какво станах " голямата работа"
- fagorta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318tds Compact
- Мечтае да кара: BMW i3/ BMW X1
- Детайли за колата: В процес на стягане...!
Re: борд компютър на компакт
Здравейте,реших да съживим темата..!
Преди година имах Компакт с борд компютър , от няколко седмици пак имам Компакт който няма борд комютър а само дигитален часовник.
Разликата е огромна, няма го постепенното затъмняване на осветлението вечер,няма осветление в краката и колкото и да са малко функциите за темп,разход и дистанции(мисля че така беше)..!
Беше заминал дисплея на часовника и си взех от едно момче нов ,но се оказа че е от компакт с Бордкомп...!
Сега вече съм се надъхал за нова генерация на цялото купе...!Мисля да сложа целия комфорт модул с борда и всички екстри..!
Какво мислте колеги с компакти , възможно ли е?
Поздрави
Преди година имах Компакт с борд компютър , от няколко седмици пак имам Компакт който няма борд комютър а само дигитален часовник.
Разликата е огромна, няма го постепенното затъмняване на осветлението вечер,няма осветление в краката и колкото и да са малко функциите за темп,разход и дистанции(мисля че така беше)..!
Беше заминал дисплея на часовника и си взех от едно момче нов ,но се оказа че е от компакт с Бордкомп...!
Сега вече съм се надъхал за нова генерация на цялото купе...!Мисля да сложа целия комфорт модул с борда и всички екстри..!
Какво мислте колеги с компакти , възможно ли е?
Поздрави
въобще не те разбрах за какви генерации говориш.
стана ясно, че вместо часовник, си взел бордче.
стана ясно, че вместо часовник, си взел бордче.

- fagorta
- кандидат ентусиаст
-
Съжелявам че не се уточних
Искам да си сложа всички възможни екстри в купето на Компакта..!
Доколкото разбрах от всичко изчетено и Реалома е възможно нали?
Аз имам само Клима и всичко останало не работи...!Нямам централно и аларма а са оригинални..!
Рязали са със секачката много и чак днес видях ..!Но това е за друга тема..!
искам и да си сложа 3-та врата със чистачка , трябва ли да пускам нови кабели до там?
Поздрави

Искам да си сложа всички възможни екстри в купето на Компакта..!
Доколкото разбрах от всичко изчетено и Реалома е възможно нали?
Аз имам само Клима и всичко останало не работи...!Нямам централно и аларма а са оригинални..!
Рязали са със секачката много и чак днес видях ..!Но това е за друга тема..!
искам и да си сложа 3-та врата със чистачка , трябва ли да пускам нови кабели до там?
Поздрави
Не ти трябва чистачка отзад, компактът не си цапа задното стъкло изобщо. А при дъжд или сняг е достатъчно да включиш подгрева отзад и стъклото си остава чисто. Покарай известно време и ще се убедиш!
- fagorta
- кандидат ентусиаст
-
Между другото си абсолютно прав.!Вече съм втора седмица с него и не ми е залипсвала чистачката.Само подгрева ми е постоянно включен ,дано не е проблем!
Мислех си че е част от комфорт модула и затова.
Аз попаднах и на някаква почистваща съставка за стъкла която така полира че не се задържа изобщо вода и мръсотия..!
Мислех си че е част от комфорт модула и затова.
Аз попаднах и на някаква почистваща съставка за стъкла която така полира че не се задържа изобщо вода и мръсотия..!
- fagorta
- кандидат ентусиаст
-
Може ли някой да ми каже как да свържа BC на мястото на дигиталния часовник само да ми показва час ?
На ДЧ са 4 кабелчета а на BC са 12 ...четох другите теми за преминаване от АЧ към другите бордове и не е същото.!
Цветовете са различни.Нещо се скапа дисплейчето и почти не виждам колко е часа .!За първо време искам поне да виждам колко е часа.!
Не съм сигурен дали да почвам с ПРОБА/ГРЕШКА?Да не изгоря нещо
Поздрави
На ДЧ са 4 кабелчета а на BC са 12 ...четох другите теми за преминаване от АЧ към другите бордове и не е същото.!
Цветовете са различни.Нещо се скапа дисплейчето и почти не виждам колко е часа .!За първо време искам поне да виждам колко е часа.!
Не съм сигурен дали да почвам с ПРОБА/ГРЕШКА?Да не изгоря нещо
Поздрави
- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
Колега, малко късно ти виждам темата. Има си цяло guide-че, на тази тематика за минаване към борд комп. Заповядай > http://kom.aau.dk/~kod/E36_OBC_Installa ... ctions.pdf . Понеже и аз мислех да правя подобно манипулация. На мен ми трябва само лостчето и темп. сензора, ама нещо все ме домързява. Бих предпочел да дам на някой 100лв, да ми ги навърже нещата 

- fagorta
- кандидат ентусиаст
-

Да си жив и здрав много ..!От къде го намери ако не е тайна и то точно за компакт?
Ако имаш още подобни, моля те сподели ги,много ще са ми полезни..!
Днес си смянах тампона на предния носач и честно казано не можах да го сложа до край,дойдаха ми на помощ и го набиха за 2 минути.!А аз уж удрях толкова силно че не знам страх ме хвана..!
изчетох всички начини и стигнах до слагането и до там ...!
Казвам го в смисъл че едно точно ръководство с важните тънкости би спестило часове брат...!
Страхотен си ,още веднъж БЛАГОДАРЯ ТИ ...!
- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
За нищо колега, нали за това е форума да си помагаме
Преди доста време го намерих и не помня как, ама си беше занимавка. Аз също много се кефих като го намерих ръководството, спестява 1000 главоболия и чудени кое как.
ПП Като други полезни такива гайдчета успях да намеря и за премахване на дръжката, за доста неща се намират от google и форуми
http://bimmerinfo.com/diy/e36_door_handle_removal.htm

ПП Като други полезни такива гайдчета успях да намеря и за премахване на дръжката, за доста неща се намират от google и форуми

http://bimmerinfo.com/diy/e36_door_handle_removal.htm
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2