2 проблема.....помагайте!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
2 проблема.....помагайте!!!
Здравейте, първо да се похваля, че днес се сдобих с 2 тениски и съм доволен, Благодарности на MS
Така, първият проблем е следният: от вчера сутринта движението на волана стана затруднено, при завиване се чува и усеща нещо като търкане между две пластмаси
(вътре от купето е звука, не от двигателното отделение). Прочетох всички теми, които намерих с търсачката, но отговор не намерих, да кажа, че нямам течове на хидравлично масло, също и не вие рейката, но се чува понякога един звук като бълбучене на балонче, през интервал от 2-3 секунди
Вторият проблем е, че когато изключа климатроника (с дисплеят е) без значение колко е работил (може и 5 сек.) вентилаторче ли е какво ли продалжава да си върти из зад дисплея
Преди време като започна проблема бях писал и отговорите бяха, че е вентилаторче, което обдухвало някакъв чип, но вече не е топло, а то все си върти? Сменя ли се или е за смяна кондензаторче, това открих с търсачката - дайте съвет моля!

Така, първият проблем е следният: от вчера сутринта движението на волана стана затруднено, при завиване се чува и усеща нещо като търкане между две пластмаси

Вторият проблем е, че когато изключа климатроника (с дисплеят е) без значение колко е работил (може и 5 сек.) вентилаторче ли е какво ли продалжава да си върти из зад дисплея

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
за волана пас, за вентилаторчето - вероятно има минимално време на въртене, дори да е студен след 5 секундно включване... при теб като започне и не спира да се върти ли? или просто върти минута-две...
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Това вентилаторче засмуква въздух от купето навътре през една цепнатина, към датчик за темп., за да може климатроникът да знае колко е температурата в купето със сигурност. Това е много хитро решение, защото така инфото за температурата, която получава климатроника е по-реална. Аз съм с климатроника с врътките и при мен се чува известно време, след като изгася колата. Имам едни съмнения, че скоро ще трябва да стигна до това вентилаторче, защото го чувах на моменти да "престъргва" леко, докато карах към морето лятото. Прецени при теб как е.
turbo написа:Това вентилаторче засмуква въздух от купето навътре през една цепнатина, към датчик за темп., за да може климатроникът да знае колко е температурата в купето със сигурност. Това е много хитро решение, защото така инфото за температурата, която получава климатроника е по-реална. Аз съм с климатроника с врътките и при мен се чува известно време, след като изгася колата. Имам едни съмнения, че скоро ще трябва да стигна до това вентилаторче, защото го чувах на моменти да "престъргва" леко, докато карах към морето лятото. Прецени при теб как е.
е тва е.бахти тук сме вече като доктори с поставянето на диагнози.
следващия моляяя.
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
Така, вчера бях на "лекар" и проблеми с хидравликата нямам (да чукна на дърво
), бетон е, дори при пълен ляв или десен нямам загуба на обороти. Бълбукането било от парното, когато духа на топло, не се бях замислял, но е така. Било нормално. А за вентилаторчето и при мен пристъргва от време на време, като понякога като изгася колата си върти 2-3 мин, понякога повече, понякога въобще не се чува, забравих да питам за този проблем в сервиза
п.п: сервизът е БМВ-Варна

п.п: сервизът е БМВ-Варна
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
vitamincpp написа:Ами то не мисля че лекото падане на оборотите при пълно навъртане на волана е ненормално.
Нормално е да падат леко, ако си навъртял докрай

11 мнения
• Страница 1 от 1