проблем с ръчната - едното жило идва хлабаво
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- galioy
- Потребител
-
- Кара: e36 318i
проблем с ръчната - едното жило идва хлабаво
здравейте, ръчната спирачка хваща само дясното колело, на лявото жилото идва по дълго защо така, значи като махна маншона на ръчната и лявото жило гайката му е натегната докрая и е хлабаво апък дясното е до средата и не е хлабаво. натягал съм ги от онова зъбно колелце на барабана и горе до ръчната пак идва хлабаво апък отдясно си е добре някой може ли да ми помогне,
ПП: свалял съм барабана и жилото си е закачено и пружинката му е там , кво да правя нз. Пробвах с търсачката но нищо не открих
ПП: свалял съм барабана и жилото си е закачено и пружинката му е там , кво да правя нз. Пробвах с търсачката но нищо не открих
Айттт [url=http://bmwpower-bg.net/forums/gallery/image.php?album_id=6032&image_id=38724]
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: проблем с ръчната - едното жило идва хлабаво
Ако иска още малко подложи нещо под гайката, като друга гайка по-голям размер, примерно.
После пробвай само тази дали държи или не задържа, като е пусната, че не е нормално такава разлика в жилата.
После пробвай само тази дали държи или не задържа, като е пусната, че не е нормално такава разлика в жилата.
2 мнения
• Страница 1 от 1