подгрева на огледалата не работи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: подгрева на огледалата не работи
00700 написа:Явно е слагано допълнително. Оригиналните се командват с нагревателя на задното.
Да, ама не-ОЕМ-а при мен грее постоянно-на контакт
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
baitun написа:00700 написа:Явно е слагано допълнително. Оригиналните се командват с нагревателя на задното.
Да, ама не-ОЕМ-а при мен грее постоянно-на контакт
Попринцип при запалване се вкл. автоматично подгрева на страничните огледала за определено време и автоматично изключват. Ако искаш пак да ги включат се включват от бутона за нагр. за задното стъкло. И при други модели е така. Напр.: Мерцедес-Бенц.

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Колеги, ако е изгоял нагревателя в стъклото и не нагрява, сменя ли се този нагревател , защото на мен си ми работеха и двете и от скоро едното спря да работи , замерихме има ток по веригата явно е нагревателя в самото стъкло... 

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Киров написа:Колеги, ако е изгоял нагревателя в стъклото и не нагрява, сменя ли се този нагревател , защото на мен си ми работеха и двете и от скоро едното спря да работи , замерихме има ток по веригата явно е нагревателя в самото стъкло...
Не съм сигурен ,но май ще трябва да си купиш ново или друго огледало
!

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

Киров написа:Колеги, ако е изгоял нагревателя в стъклото и не нагрява, сменя ли се този нагревател , защото на мен си ми работеха и двете и от скоро едното спря да работи , замерихме има ток по веригата явно е нагревателя в самото стъкло...
Колега нагреватели не се продават отделно,стъкълцето синьо,с мъртва зона и с подгряване е към 35 левчета!
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
IPI78 написа:Киров написа:Колеги, ако е изгоял нагревателя в стъклото и не нагрява, сменя ли се този нагревател , защото на мен си ми работеха и двете и от скоро едното спря да работи , замерихме има ток по веригата явно е нагревателя в самото стъкло...
Колега нагреватели не се продават отделно,стъкълцето синьо,с мъртва зона и с подгряване е към 35 левчета!
Къде колега в М кар има ли ги? Къде да го търся стъклото?

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
Е*ах го обикновенно 35 лв. а М-ковото 250 лв.
И то тая цена беше миналата година ,сега не знам сигурно е по скъпо с 10-20 лв. 

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
///M Rider написа:Е*ах го обикновенно 35 лв. а М-ковото 250 лв.И то тая цена беше миналата година ,сега не знам сигурно е по скъпо с 10-20 лв.
охооо 250 лв. малко много ми се виждат за едно стъкло, за сега ще си карам само с едно работещо...

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
Киров написа:///M Rider написа:Е*ах го обикновенно 35 лв. а М-ковото 250 лв.И то тая цена беше миналата година ,сега не знам сигурно е по скъпо с 10-20 лв.
охооо 250 лв. малко много ми се виждат за едно стъкло, за сега ще си карам само с едно работещо...![]()
И на мен ми се видяха 1300 лв. много за чисто нови М огледала ,но ги прежалих !

Утре ,ще сложа снимка на фактурата за стъклата .
"Drat! And Double Drat!"

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
///M Rider написа:Киров написа:///M Rider написа:Е*ах го обикновенно 35 лв. а М-ковото 250 лв.И то тая цена беше миналата година ,сега не знам сигурно е по скъпо с 10-20 лв.
охооо 250 лв. малко много ми се виждат за едно стъкло, за сега ще си карам само с едно работещо...![]()
И на мен ми се видяха 1300 лв. много за чисто нови М огледала ,но ги прежалих !
Утре ,ще сложа снимка на фактурата за стъклата .
Абе и аз миналия месец прижалих 1500 лв. за вейдър и кори , ама 250 лв. за едно стъкло...

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2