БМВ e36 316i прекъсване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ e36 316i прекъсване
Здравейте! Проблема ми е следният : Сутринта е запалих на бензин да загрее,работи 2-3 минути,загря малко и изгасна.Паля е пак,но този път въобще не достигна 2-3 минути,а на 3-тата секунда изгасна.С газова уредба съм. Гледах маркучи дали не засмуква въздух,няма всичко е на 6. Запалих я на газ,загря,работи си идеално,няма го това прекъсване.Реших да превключа на бензин и хоп - изгасна веднага.След това пак я запалих на газ,отидох на околовръстното и включих колата на бензин,около 300-400 метра,работеше превъзходно на бензин,след това започна да заглъхва и да ми придърпва,все едно е свършил бензина,минах още 200 метра и пак се оправи,след това пак заглъхна за 100 метра,след 100 пак се оправи и този цикъл се повтаряше.Според вас къде може да е проблема,проверих кабели,свещи,всичко е на 6,но според мен ако е от свещите и на газ няма да работи,резервоара е пълен. Казаха ми да сменя горивен филтър? Според вас??
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Re: БМВ e36 316i прекъсване
Моторът М40 или М43 е?
Горивна рейка.Дюзи.А може и горивен филтър.Може да е оригиналния.
Горивна рейка.Дюзи.А може и горивен филтър.Може да е оригиналния.
С много любов към децата!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Трудно е да се каже, най-малкото не знаем дали е редовно обгрижвана колата: филтър на бензина, свещи, с какъв бензин си....
Ако е редовно обслужвана и "наблюдавана" би трябвало да се търси проблем по токовете, а може да е датчик?
Ако е редовно обслужвана и "наблюдавана" би трябвало да се търси проблем по токовете, а може да е датчик?

- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
бензинова помпа или филтър,замерете налягането в горивната рейка
4 мнения
• Страница 1 от 1