Какво точно означават тези данни от VIN
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- invissible
- Потребител
-
Какво точно означават тези данни от VIN
S570A Stärkere Stromversorgung Reinforced power supply
S848A Erweiterter Kabelbaum Extended wiring harness
S915A Entfall Aussenhautkonservierung Delete clear coat
Търсих къде ли не, но не мога да намеря.
Ще съм ви благодарен да ми кажете какво означават!
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Re: Какво точно означават тези данни от VIN
S915A Entfall Aussenhautkonservierung Delete clear coat - няма обузначение отзаде пример 320, 325, 316

invissible написа:S570A Stärkere Stromversorgung Reinforced power supply
Reinforced power supply - подсилено захранване, разбирай колата ти е направена с по-голям акумулатор и е настроена за по-голям акумулатор(стартер, алтернатор).
Extended wiring harness - допълнително окабеляване за допълнително ел. оборудване.
ogata написа:BMWMHartge написа:S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Delete clear coat
Восъчно покритие на боята с цел защита при транспортиране, което е паднало след първата автомивка.

- invissible
- Потребител
-
Добре колега. А това допълнително окабеляване Extended wiring harness за какво трябва да бъде? За подгрев на седалки ако сложа такива с опцията, за преминаване към голям борд от среден (в момента е със среден) и към дигитална клима без допълнителни кабели? Така ли да го разбирам. Или трябва да се пробва?
invissible написа:А това допълнително окабеляване Extended wiring harness за какво трябва да бъде?
E за допълнително оборудване. Примерно са пуснати кабели за халогени, но реално нямаш. Ако решиш да слагаш някой ден да вземеш само самите халогени и да ги щракнеш. За подгрева пак така. Като си вземеш седалки с подгрев да ги щракнеш само буксите, да не си играеш да прокарваш кабели. Но тва, че по вин ти излиза, че имаш допълнително окабеляване не означава, че все още е налично. В смисъл някой може и да ги е изскубал или ползвал и прецакал та така или иначе трябва да си провериш от-до.

аз за 848 съм писал във форума, но и сега мога да обобщя какви инсталации включва. и предполагам си с по-стара е36ца, понеже само на такива съм срещал да я има
това, за което се сещам в момента са инсталации за автоматик, за фарове за мъгла, за система за миене на фаровете, голям борд /или какъвто и да е/, но без чек контрол, също и за обц реле към борда при по-ранните е36ци, което включва радио-контакт, ключ за предния капак и сирена /неща, които се използват и от оригиналната аларма/, още за подгряване на ключалка и на пръскалки, за лампа на предния капак, темпомат, подгряване на седалки, но тук на някои е частична, примерно има букси за бутоните, но не е прекарано от буксата под почиващия крак до седалките. също и пълна инсталация за клима + и за независима вентилация, а и букси във вратите за по две колони като при хифи аудио. може да пропускам нещо, но като цяло е това
това, за което се сещам в момента са инсталации за автоматик, за фарове за мъгла, за система за миене на фаровете, голям борд /или какъвто и да е/, но без чек контрол, също и за обц реле към борда при по-ранните е36ци, което включва радио-контакт, ключ за предния капак и сирена /неща, които се използват и от оригиналната аларма/, още за подгряване на ключалка и на пръскалки, за лампа на предния капак, темпомат, подгряване на седалки, но тук на някои е частична, примерно има букси за бутоните, но не е прекарано от буксата под почиващия крак до седалките. също и пълна инсталация за клима + и за независима вентилация, а и букси във вратите за по две колони като при хифи аудио. може да пропускам нещо, но като цяло е това
6 мнения
• Страница 1 от 1