Проблем с централното на 320i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Slavkov_e21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е21
- Детайли за колата: '81 Е21 м10
Проблем с централното на 320i
Весела Коледа колеги, много здраве и късмет!
От скоро съм собственик на е36 320i, и имам едно, не толкова голямо проблемче, ама дразни. Когато отключвам от шофьорската врата се отключват само предна и задна леви и багажника.. Дясната страна трябва да я отключвам oldschool
.. Търсих из темите, но точно такъв проблем няма или поне не намерих
Дайте някакви насоки, за да не играя на сляпо както се вика
(аз имам предположения, но искам и мнения, на някой който е свалял модула на централното или е имал подобен проблем)
P.S. Ако на някой колега ми се намира и пластмасата под предното стъкло за СЕДАН (дето пази да не влиза вода), да ми пише лс с цена моля, щото ми е наляжаща, ще моята е счупена..

Благодаря ви предварително и весели празници
От скоро съм собственик на е36 320i, и имам едно, не толкова голямо проблемче, ама дразни. Когато отключвам от шофьорската врата се отключват само предна и задна леви и багажника.. Дясната страна трябва да я отключвам oldschool

Дайте някакви насоки, за да не играя на сляпо както се вика

P.S. Ако на някой колега ми се намира и пластмасата под предното стъкло за СЕДАН (дето пази да не влиза вода), да ми пише лс с цена моля, щото ми е наляжаща, ще моята е счупена..

Благодаря ви предварително и весели празници

- stambo qkuzata
- Потребител
-
- Кара: BMW320 E36 Touring
Re: Проблем с централното на 320i
Честита и на тебе да е колега за централното на вратите най вече го прави това от машинките разглобяваш корите на вратите и където е самата ключалка там е машинката.
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Моята дясна също не ще да се заключва или отключва при студено време да отбележа !
Наистина ми е интересно ,какъв е проблема и разрешим ли е ?!

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Slavkov_e21
- кандидат ентусиаст
-
///M Rider написа:Моята дясна също не ще да се заключва или отключва при студено време да отбележа !
Да, за студеното време видях, че има още хора с такъв проблем, но само при студено време.. Иии си миля да не е и при мен така, ама я взех преди месец и нещо, а през това време имаше и топли дни

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Пробвай с друга машинка на, която се отварят всички врати. Най-вероятно проблема да е в нея.
- Slavkov_e21
- кандидат ентусиаст
-
OK колеги, благодаря ви за отговорите.. Ще поогледам сега какво е положението във вратите и ще пиша 

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
100 % машинките на централното, колега! миналата седмица смених, на предна и задна врати...
10 лв на брой втора употреба
хубаво е да ти ги смени някой, който го е правил защото, аз лично се видях у празници!
успех
10 лв на брой втора употреба

хубаво е да ти ги смени някой, който го е правил защото, аз лично се видях у празници!

успех

- Slavkov_e21
- кандидат ентусиаст
-
St.Dilov написа:100 % машинките на централното, колега! миналата седмица смених, на предна и задна врати...
10 лв на брой втора употреба![]()
хубаво е да ти ги смени някой, който го е правил защото, аз лично се видях у празници!![]()
успех
Ми нищо нередно не видях при буксите и както казваш ти, ще се сменят машинките.. Сега ще говоря с един приятел който го е правил този номер, за да ми ги смени, че гледам много са си патили от това

Благодаря ви на всички и Весели празници

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Дано има решение на проблема ,че сега сме като полски фиат ! Отключвам или заключвам дясната врата отделно . 

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Slavkov_e21
- кандидат ентусиаст
-
///M Rider написа:Дано има решение на проблема ,че сега сме като полски фиат ! Отключвам или заключвам дясната врата отделно .

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Не съм се занимавал с централно на е36, но обърни внимание машинките да не са различни и ако са, търси от същите врати, че на е30 си е еб@ло мамата - в една кола са няколко вида машинки 

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
и при Е36 има разлика, но тя е очевадна! предни с 6 пина, задни с 3....
- Slavkov_e21
- кандидат ентусиаст
-
M10 написа:Не съм се занимавал с централно на е36, но обърни внимание машинките да не са различни и ако са, търси от същите врати, че на е30 си е еб@ло мамата - в една кола са няколко вида машинки
И на това ще обърна внимание разбира се, че иначе наистина си мамата еб*ло

btw ето и една/две снимки на машинката

Вече има и емблемки на джантите, които впрочем ще сменям на лято, но ще си ги запазя за зимни

Аз имам същия проблем при задна пасажерска врата.
Проблема е, че не сработва коректно и го прави когато си иска. На заключване с дистанционното - хваща двойното по-често, но като отключвам и уй
Отключи ли веднъж, се пресягам и заключвам "на ръка" и спира да се влияе от дистанционното. Но временно и така до момента в който при заключване с дистанцията лопне и задната на двойно въпреки че е заключена от мен на ръка. После няма отваряне дъъълго време
Ама хванах цаката. При вас на студено, а при мен трябва да оставя колата към слънце следобедно да напече вратата - и отключва
Колкото и странно да звучи, веднага щом е плюсова температура и колата следобяда е паркирана с тази врата към слънцето няколко часа - отключва и избутва палеца.
Разглабял съм кората, гледал съм машинката и е като нова. Нищо нередно
Преди 10тина години взимах едни универсални вакуумни за форда. Няма ли някакъв вариант да се подменят с афтърмаркет някакви, по-читави. Че тази болест е много досадна.
Ноември свалих задните седалки да подготвя кожата за зимата и като ми лопна двойното и няма вкарване на облегалката. И с мърлявото време и студ не иска и не иска да отключи. Щом изпече слънце и с моя мето се отключи мамицата й.
Проблема е, че не сработва коректно и го прави когато си иска. На заключване с дистанционното - хваща двойното по-често, но като отключвам и уй

Ама хванах цаката. При вас на студено, а при мен трябва да оставя колата към слънце следобедно да напече вратата - и отключва

Разглабял съм кората, гледал съм машинката и е като нова. Нищо нередно

Преди 10тина години взимах едни универсални вакуумни за форда. Няма ли някакъв вариант да се подменят с афтърмаркет някакви, по-читави. Че тази болест е много досадна.
Ноември свалих задните седалки да подготвя кожата за зимата и като ми лопна двойното и няма вкарване на облегалката. И с мърлявото време и студ не иска и не иска да отключи. Щом изпече слънце и с моя мето се отключи мамицата й.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
14 мнения
• Страница 1 от 1