задната ми врата на Е36 не иска да се отвори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
задната ми врата на Е36 не иска да се отвори
здравейте колеги някой може ли да ми даде малко акъл,как може да си отворя задната ми врата която миналият ми ден блокира само в затворено положение,друг път не ми се е случвало,,,,,
-----иначе свалих кората погледнах за нещо да не се е откачило от механизмите-неустанових
----моторчето на централното не иска да изщрака
----има три кабела на двата син и бял идва положителен импулс,на черният кат дам минус гори бущон на централното
---на другата врата пробвам отваря се механично без проблем,но тази нещо заседна ,има ли някои идея какво мога да направя в случая ?????
-----иначе свалих кората погледнах за нещо да не се е откачило от механизмите-неустанових
----моторчето на централното не иска да изщрака
----има три кабела на двата син и бял идва положителен импулс,на черният кат дам минус гори бущон на централното
---на другата врата пробвам отваря се механично без проблем,но тази нещо заседна ,има ли някои идея какво мога да направя в случая ?????
- Ръждата
- Потребител
-
- Кара: е36 320
Re: задната ми врата на Е36 не иска да се отвори
колега откачи лостчето от машинката за централното на сащата врата и се опитай да я отключиш защото на мен беше същото и аз така я опавих мойта късмет. 

2 мнения
• Страница 1 от 1