Моля за мнение
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Re: Моля за мнение
ildivvy написа:Най-добре си търси 1.8,без значение М42,М44 или М43,ако говорим за "малките" двигатели.Всичко им е еднакво като цени,консумативи,разход и т.н.С М42 и М44 ще върви най-добре.За газта,определено ГИ-то е по-добрия вариант.Ако я поддържаш добре,няма да имаш ядове.Здрав модел излезна Е36-цата!
Какво им е на М43?

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
По-малко вървят от другите два... за които също не може да се каже че вървят много, но има неква разлика.
благодаря за мненията и насоките колеги , имам чувството че кола аз няма да мога да си намеря може би искам доста а паричките са ми малко.
много държа да е с дигиталния климатроник , нямам притенции дали е купе или 4 врати боята да е що годе добре (ражди да няма ест) и по възможност да е с газ.Имам 2600-700 лева и до този момент удрям все на греда. А много искам до коледа да съм си направил подарък.
много държа да е с дигиталния климатроник , нямам притенции дали е купе или 4 врати боята да е що годе добре (ражди да няма ест) и по възможност да е с газ.Имам 2600-700 лева и до този момент удрям все на греда. А много искам до коледа да съм си направил подарък.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не бързай на всяка цена да е преди Коледа или преди определена дата, че да не направиш подарък на някой монтьор 

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
AHaPXuA написа:благодаря за мненията и насоките колеги , имам чувството че кола аз няма да мога да си намеря може би искам доста а паричките са ми малко.
Събери ,още малко парички и за около 3500-4000 може да си намериш нещо прилично .

bum_bum директен ,както винаги !

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2