Идей за спирачна тръбичка?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325i

Идей за спирачна тръбичка?

Мнение от SlowMotion » 16 Дек 2013, 18:12

Здравейте колеги, най накрая си взех М-кова помпа, всичко точно до момента в който не осъзнах, че има разлика в размера на резбата на едната тръбичка, понеже идея си нямам как се водят размерите на тръбичките, само ще кажа че тези на колата ми се развиват с ключ 11 а на М-ковата само едната (тази в дясно на снимката) е така, а другата е за ключ 12 :( .Въпроса ми е може ли да се направят нещата с някакво адаптерче (ако изобщо съществува такова нещо) или ще трябва да търся някой с инструмент за тръбички.Що се отнася до самите тръбички въпреки по големия размер на резбата Фи-то на тръбичката е същото.

Ето и снимка -

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Идей за спирачна тръбичка?

Мнение от No0k » 16 Дек 2013, 18:30

Колега, продават такива тръби най-различни Ф-та и дължина. Измери колко дълга ти трябва. Развиваш тази, купуваш си друга и си я огъваш по старата (която ти е на колата) или както ти е кеф на теб. :)

Аватар

Мнение от TUZara` » 16 Дек 2013, 19:09

диаметъра на тръбичката си остава един и същ не ти трябват никакви адаптери и преходи - демонтирай старата и отиди да ти направят същата тръбичка медна,но с различни накрайници накрая...Подобна излиза около 12-15лв.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xm_net » 16 Дек 2013, 20:11

Колега, иди в магазина на ул. "Овче поле" 146! Там правят всякакви тръбички по поръчка - казваш или показваш какво ти трябва и си готов след 15 минути...!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325i

Мнение от SlowMotion » 16 Дек 2013, 21:15

Благодаря на всички, много избързах да пускам теми преди да обърна внимание, че решението е супер просто, то тая тръбичка влиза в АБС помпата и е дълга има-няма 20см. :banghead: Просто ще ходя да ми направят нова :D Нещо кво се бях филмирал ама тва евтин алкохол не си е работа , не пуска 3-ти ден ...........

Още веднъж мерси на всички и весели празници :bchug: :driving:

Назад към E36