Окачване за 320ка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Окачване за 320ка
Мейле си е китайска марка брандирана като немска. Биват за цената си ама няма как да очакваме чудеса от тях. Друг е въпроса, че и наще пътища не са пътища. 

- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
maxpower написа:Ето ги моите усилени Мейле задни тампончета след има няма 20к км, а уж внимавам
Ако автора позволи, да попитам отзад колата ми вече е много твърда и тези въпросни задни тампони ги къса за има няма 2 седмици, кажете какво да сложа за да не ги къса толкова лесно (старая се да карам внимателно...)

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Ако си с ниско окачване , мисля че най - удачно би било да потърсиш висок клас тампомни 

При мен скърцането остана. Точно и само зад мен задното бомбе
Тампоните горе са здрави в отлично състояние! А са де
Щом падне сняг не се чува, но щом поицсъхне почва.

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Martini написа:maxpower написа:Ето ги моите усилени Мейле задни тампончета след има няма 20к км, а уж внимавам
Ако автора позволи, да попитам отзад колата ми вече е много твърда и тези въпросни задни тампони ги къса за има няма 2 седмици, кажете какво да сложа за да не ги къса толкова лесно (старая се да карам внимателно...)
Ако си с истински коиловъри отзад и гумени, няма шанс да издържат. При мен с натегнато докрай жълто кони още държат оригиналните от 87, но като слушам колегите какво е качеството на новите се наплаших

http://www.iemotorsport.com/bmw/E36-sus ... lummt.html
http://www.bimmerbum.com/urethane-alumi ... 64634.html (или ще си купя готови в краен случай

Последна промяна M10 на 12 Дек 2013, 12:09, променена общо 1 път
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Щом искаш да смъкнеш малко препоръчвам ти пружини Eibach Pro Kit ! Свалят 3-3.5см. но колата придобива срахотна стойка, вози повече от перфектно няма да тръска като каруца и т.н. Можеш да ги вържеш със новите стокови амортесори без проблем. Но само пружините в БГ са около 400лв. 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
M10 написа:Martini написа:maxpower написа:Ето ги моите усилени Мейле задни тампончета след има няма 20к км, а уж внимавам
Ако си с истински коиловъри отзад и гумени, няма шанс да издържат. При мен с натегнато докрай жълто кони още държат оригиналните от 87, но като слушам колегите какво е качеството на новите се наплашихСкапят ли се ще се опитам да си произведа нещо такова
http://www.iemotorsport.com/bmw/E36-sus ... lummt.html
http://www.bimmerbum.com/urethane-alumi ... 64634.html (или ще си купя готови в краен случай)
На D2 изглеждат подобни на външен вид между другото.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
За задни тампони можете да вземете и такива за е46 кабрио, мисля че бяха доста по-корави от стоковите и ще вършат работа.
Мисля че и при мен бяха такива ама не помня вече.
Мисля че и при мен бяха такива ама не помня вече.

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Амй m-techinc пружини на стандартен амортисьор каква ще бъде разликата няма ли да отидат по бързо ? 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Haddess написа:Амй m-techinc пружини на стандартен амортисьор каква ще бъде разликата няма ли да отидат по бързо ?
Нищо им няма, стига амортесьорите да са качествени, примерно Билщайн.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2