Не иска да направи връзка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- 4oki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 136hp.01"
- Мечтае да кара: E60 535D
Не иска да направи връзка
Здравейте колеги,имам газов инжекцион GREEN на AEB,купих си кабел за диагностика и си взех софтуер от един познат,програмата е инсталирана на лаптопа,драйверите за кабела също обаче не иска да се върже за компа.Един познат каза че имало вероятност да работи на 32бита вместо на 64бита.Как да го направя това нещо?Защото ми писна да давам пари по. Диагностики и никой да не може да настрои като хората колата.Благодаря предварително.Колата е М52Б20 97г
Re: Не иска да направи връзка
И как ще я настроиш тази кола, като бъкел не вдяваш материята? При всяка грешка в компа ще питаш и ще чакаш някой да ти обясни как да я оправиш 

- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
Е не е чак толкова сложно. И аз нищо не разбирах и не, че сега разбирам, но вече се оправям със софтуера на моята газова и бих казал, че е голям кеф да може да си променяш настройките когато ти скимне.
Не съм казвал, че е сложно. Щом пълни дебили по разните му газаджии могат е близко до акъла, че и нормален човек би могъл. Но при първия проблем да питаш как да го оправя... Аз не помня лудия например да е казал "пичове, я кажете тука СМТ-то не се закача, как да го оправя" или нещо подобно. А и все си мисля, че бутането на няколко опции не означава, че си разбираш от газовата и "можеш" да си я настройваш. Самото настройване може и да лесно и елементарно, но е друг въпроса колко кадърно и най-вече безопасно ще е. Че сме се нагледали на самоуки майстори и монтажници колкото искаш. То и затова понеже е лесно и елементарно, реално от 100 майстори я има, я няма 5-има, които да могат наистина да настроят дадена газова като хората. Тва ми е идеята. Не си играйте, а вижте за наистина добър газаджия във вашия район да ви го оправи кадърно.

- 4oki
- кандидат ентусиаст
-
taratora написа:И как ще я настроиш тази кола, като бъкел не вдяваш материята? При всяка грешка в компа ще питаш и ще чакаш някой да ти обясни как да я оправиш
Не, аз знам как да работя с тази програма, ама нещо не иска да тръгне.И не с този тон нали...

4oki написа:taratora написа:И как ще я настроиш тази кола, като бъкел не вдяваш материята? При всяка грешка в компа ще питаш и ще чакаш някой да ти обясни как да я оправиш
Не, аз знам как да работя с тази програма, ама нещо не иска да тръгне.И не с този тон нали...Като незнаеш или не искаш да кажеш не се включвай в темата
Е малко ми е странно да можеш да работиш с програмата, пък да не можеш да я подкараш, ама карай.
Намери самото .еxe, десен бутон, Properties и му дай Run as Administrator отметката, отиди на Compatibility и му дай Windows XP SP3 или SP2, което го има.

- 4oki
- кандидат ентусиаст
-
Мерси на всички вече го оправих, даже си направих и диагностика
За коша

7 мнения
• Страница 1 от 1