Допитване относно LED Ангелски очи

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Допитване относно LED Ангелски очи

Мнение от v_p_m » 11 Дек 2013, 19:50

Знам че има тема за Ангелски очи но не намерих нищо за LED Ангелски очи . Става въпрос за захранването, имам всичко което е на снимката
zzzz.jpg

Въпреки че имам някаква престава кое как, някои би ли ми обяснил с 2 изречения кое къде се свързва
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Re: Допитване относно LED Ангелски очи

Мнение от maxpower » 11 Дек 2013, 20:31

Аз си ги вързах директно към кабелите на габаритите и цялата тая инсталация релета и т.н. не ги използвах. Само внимавай да спазиш червения да е +, а другия маса.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...

Мнение от Wolfeye » 11 Дек 2013, 21:05

Щом са ЛЕД можеш да пробваш варианта без да си пипаш габаритите... вързваш ги в кутията с тоците, за + и за плафона до жабката. На е46 става яко по тоя начин и са като дневни, палиш мотора и са пускат автоматично.
Потърси в темата има клип.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 11 Дек 2013, 23:17

IMG_20130707_193119.jpg
maxpower написа:Аз си ги вързах директно към кабелите на габаритите и цялата тая инсталация релета и т.н. не ги използвах. Само внимавай да спазиш червения да е +, а другия маса.

+1 точно така , за е36 не ти трябва друго , само кабелите както е казал колегата . :yes: Пропуснах да ти кажа че така няма да влязат , горната част / правата пластмаса / трябва да се среже с около 1 см. за да се свие малко и я залепяш с капчица понеже диаметьра е малко по голям и така ги залепяш с двоинозалепящото за малките стькла , а кабелите ги вкарваш зад рефлектора и за + и минус , друго няма ;) Това което свети на снимката са само диодни ангелски очи и могат да се вьржат на ДРЛ на местото на дьлгите фарове
Последна промяна krasi2bmw на 12 Дек 2013, 1:23, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 12 Дек 2013, 0:43

Добре а каква е идеята на допълнителните кабели (релето и бушона) струва ми се че няма да навредят :) все пак са си точно за е36 не стават за е46

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 12 Дек 2013, 1:01

v_p_m написа:Добре а каква е идеята на допълнителните кабели (релето и бушона) струва ми се че няма да навредят :) все пак са си точно за е36 не стават за е46

Релето най-вероятно е за някаква "изпрати ме до вкъщи" екстра, а бушона си го дават винаги с ел. мунинга - един вид да се застраховаш от изгаряне на ринговете.

п.с - Покажи после как са станали, че CCFL-a нещо ме дразни напоследък и се чудя дали да е DRL на дълги или LED AE :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 12 Дек 2013, 1:20

v_p_m написа:Добре а каква е идеята на допълнителните кабели (релето и бушона) струва ми се че няма да навредят :) все пак са си точно за е36 не стават за е46

Моите ги купих от BK TunIng / НА КОЛЕГА ОТ ФОРУМА / и в кутията нямаше нищо друго освен гривните с кабелите , като ме пита за кой модел БМВ са . Всеки си ги порьчва от различни места и идват с различна окомплектовка . От реле и бушон няма нужда ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 12 Дек 2013, 10:00

Идеята на всичко това е да си имат самостоятелна верига с реле(за кво им е тва реле, като консумацията им е нищожна), което да се управлява от нещо-бутон или да се върже към нещо друго като примерно копчето за светлини за мъгла.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 13 Дек 2013, 18:46

Значи инсталирах ги утре ще кача снимки, предпочетох да ги вържа с релето оказа се доста лесно.Само не разбрах тези прозрачните щипки за какво са :mhihi:

п.п Един малко глупав въпрос релето завършва с една ламаринка ,задължително ли е да се хване за купето ??

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Savy » 13 Дек 2013, 19:21

Чакаме снимки да видим... :) Аз си сложих DRL на дългите, честно казано не ми се даваха 100 кинта за ЛЕД Ангелски, при положение че имам CCFL и си работят вече 2 години, но на тях не може да се кара през деня.. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 14 Дек 2013, 17:57

Ето малко снимков материал
тази от е снощи ,фаровете са още на земята (захранване 9v батерия :mhihi: )
Photo-0032.jpg

Тука на пряка слънчева светлина
Photo-0032a.jpg

и тази малко по следябяд
Photo-0033.jpg

Назад към E36