Допитване относно LED Ангелски очи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Допитване относно LED Ангелски очи
Знам че има тема за Ангелски очи но не намерих нищо за LED Ангелски очи . Става въпрос за захранването, имам всичко което е на снимката
Въпреки че имам някаква престава кое как, някои би ли ми обяснил с 2 изречения кое къде се свързва
Въпреки че имам някаква престава кое как, някои би ли ми обяснил с 2 изречения кое къде се свързва
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: Допитване относно LED Ангелски очи
Аз си ги вързах директно към кабелите на габаритите и цялата тая инсталация релета и т.н. не ги използвах. Само внимавай да спазиш червения да е +, а другия маса.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
Щом са ЛЕД можеш да пробваш варианта без да си пипаш габаритите... вързваш ги в кутията с тоците, за + и за плафона до жабката. На е46 става яко по тоя начин и са като дневни, палиш мотора и са пускат автоматично.
Потърси в темата има клип.
Потърси в темата има клип.

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
maxpower написа:Аз си ги вързах директно към кабелите на габаритите и цялата тая инсталация релета и т.н. не ги използвах. Само внимавай да спазиш червения да е +, а другия маса.
+1 точно така , за е36 не ти трябва друго , само кабелите както е казал колегата .

Последна промяна krasi2bmw на 12 Дек 2013, 1:23, променена общо 1 път
Добре а каква е идеята на допълнителните кабели (релето и бушона) струва ми се че няма да навредят
все пак са си точно за е36 не стават за е46

- rhase
- младши ентусиаст
-
v_p_m написа:Добре а каква е идеята на допълнителните кабели (релето и бушона) струва ми се че няма да навредятвсе пак са си точно за е36 не стават за е46
Релето най-вероятно е за някаква "изпрати ме до вкъщи" екстра, а бушона си го дават винаги с ел. мунинга - един вид да се застраховаш от изгаряне на ринговете.
п.с - Покажи после как са станали, че CCFL-a нещо ме дразни напоследък и се чудя дали да е DRL на дълги или LED AE

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
v_p_m написа:Добре а каква е идеята на допълнителните кабели (релето и бушона) струва ми се че няма да навредятвсе пак са си точно за е36 не стават за е46
Моите ги купих от BK TunIng / НА КОЛЕГА ОТ ФОРУМА / и в кутията нямаше нищо друго освен гривните с кабелите , като ме пита за кой модел БМВ са . Всеки си ги порьчва от различни места и идват с различна окомплектовка . От реле и бушон няма нужда

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Идеята на всичко това е да си имат самостоятелна верига с реле(за кво им е тва реле, като консумацията им е нищожна), което да се управлява от нещо-бутон или да се върже към нещо друго като примерно копчето за светлини за мъгла.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
Значи инсталирах ги утре ще кача снимки, предпочетох да ги вържа с релето оказа се доста лесно.Само не разбрах тези прозрачните щипки за какво са 
п.п Един малко глупав въпрос релето завършва с една ламаринка ,задължително ли е да се хване за купето ??

п.п Един малко глупав въпрос релето завършва с една ламаринка ,задължително ли е да се хване за купето ??
Чакаме снимки да видим...
Аз си сложих DRL на дългите, честно казано не ми се даваха 100 кинта за ЛЕД Ангелски, при положение че имам CCFL и си работят вече 2 години, но на тях не може да се кара през деня.. 

Ето малко снимков материал
тази от е снощи ,фаровете са още на земята (захранване 9v батерия
)
Тука на пряка слънчева светлина
и тази малко по следябяд
тази от е снощи ,фаровете са още на земята (захранване 9v батерия

Тука на пряка слънчева светлина
и тази малко по следябяд
11 мнения
• Страница 1 от 1