Проблем с вратите е36 купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Varna318is
- Потребител
-
Проблем с вратите е36 купе
Това ми е първото бмв взех си го преди няколко дена ,още като я взех ми направи впечатление че вратите се отварят доста трудно (със затварянето нямам проблеми) момчето каза че проблема бил в прозорците (отварят се и се затварят без проблем) но не го разбрах точно какво искаше да каже и наистина като сваля малко прозореца по лесно се отваря вратата но пак е тегаво. От какво може да е проблема 

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Проблем с вратите е36 купе
Колега, свали корите и виж къде опира със сигурност некъде опра и за това ги прави тези мизерии, не каза само каква е колата седан, купе, компакт ?
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Varna318is
- Потребител
-
написал съм в заглавието на темата купе, момчето от което взех колата ми каза че прозорците му правили някакви батаци и какво бил направил не го знам и след това се появил тоя проблем
(стъклата видимо си се отварят затварят без проблем)

Последна промяна Varna318is на 07 Дек 2013, 14:33, променена общо 1 път
То имаше някакво регулиране на прозорците...но така и не разбрах точно от къде и как(нека знаещите да кажат), но и друг проблем може да е от палеца на дръжката там има едно пластмасово уплътнение което с годините изсъхва и пада, там става голям луфт тоест трябва повече да дигнеш дръжката нагоре че да отвори бравата..
Кат се свали кората на вратата, в десния горен ъгал има един болт, не съм сигурн къв номер беше, жълтеникаво/златист е, от него се стяга/разхлабва самия прозорец. Моя беше клюмнал леко и при отваряне на вратата опираше в гредата в средата. Разхлабих болта, наместих го и не съм имал проблеми повече. Така че огледайте внимателно дали ти опира самата врата или самото стъкло, знаеш на купето се смъква и дига автоматично при отваряне/затваряне понеже няма рамка 

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
5 мнения
• Страница 1 от 1