букси вав вратите за какво са ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
букси вав вратите за какво са ???
днеска си свалих корите на вратите на BMW E36 Coupe 94 и там имаше на лявата врата 4 букси които не са закачени никаде и на дясната 2 на лявата едната е с 4крачета 2 с по 2крачета и 1 с 3 крачета на лявата са с по 2крачета но не са закачени никаде иначе по вратата всичко си работи огледалата стаклата централното ???
това ми е едното вапросче имам и още едно :
значи става вапрос за алармата включва се и вратите се заклучват изключва си вратите се отключват но самата аларма не свири изобщо само прекасва паленето а пак има обемни датчици (забравих да спомена че алармата е оригинална на БМВ) можел инякой да ми помогне и дами каже от какво е и от каде идва проблема а и други чувал съм че мога да качват и прозорците но при мен не се качват
това ми е едното вапросче имам и още едно :
значи става вапрос за алармата включва се и вратите се заклучват изключва си вратите се отключват но самата аларма не свири изобщо само прекасва паленето а пак има обемни датчици (забравих да спомена че алармата е оригинална на БМВ) можел инякой да ми помогне и дами каже от какво е и от каде идва проблема а и други чувал съм че мога да качват и прозорците но при мен не се качват
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- PNR
- младши ентусиаст
-
aaa
ами нямам но може и затова да е не знам наистина затова питам защото искам да знам но пак буксите са доста в смисал в едната врата 4 а в другата 2
а за другото ми вапросче някой има ли отговор за алармата от какво може дае и данеби да се настройва нещо

а за другото ми вапросче някой има ли отговор за алармата от какво може дае и данеби да се настройва нещо
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
на алармата ти е изключена сирената ,това става от червения бутон на дистанционното поиграй си с него .. моята(фабрична) освен тоз режим има и 2 на сирената
тея жички не са за арбегове , аз до колкото знам като има 4 арбега отпред , другите два са в колонките .. а жиците според мен са за : подгряване на огледала, подгряване на патрона на ключалката ... или нещо такова , което ти нямаш , за затварянето на стъклата имаше тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2%E5%F2%E5

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Във вратите са еърбеговете
иначе може част от кабелите да са и за подгряване на патрон на вратат и т.н. При мен в еърбега влизат 2-3 кабела само за него. 

- PNR
- младши ентусиаст
-
ooo
благодаря ви за всички мнения
а пак за алармата аз имам две копчета но нямам червено едното на него има стрелка " < " а на друото символ които ми прилича на разпространяващ се звук точка и много вални около него " ((.)) " само че точката е в средата с долното се отклучвз заклучва и като се задаржи сирената започва да свири като панинг бутин за повикване но горното само светва дистанционното и колата не прави нищо а има и обемни датчици пробвах като сам ватре да я пусна и да се мрадна но пак нищо отключвам вратите отварям и пак нищо само запалването ми прекасва
Много ви моля дами помогнета да я подкарам защотот има и

а пак за алармата аз имам две копчета но нямам червено едното на него има стрелка " < " а на друото символ които ми прилича на разпространяващ се звук точка и много вални около него " ((.)) " само че точката е в средата с долното се отклучвз заклучва и като се задаржи сирената започва да свири като панинг бутин за повикване но горното само светва дистанционното и колата не прави нищо а има и обемни датчици пробвах като сам ватре да я пусна и да се мрадна но пак нищо отключвам вратите отварям и пак нищо само запалването ми прекасва

10 мнения
• Страница 1 от 1