Помощ подмяна аларма е36 купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ подмяна аларма е36 купе
Привет на всички !!
От 1 месец притежавам е36 купе 93 година с двигател м42.Имам разни проблеми с нея и единия е алармата!
Четох много из форума но или аз не схващам или наистина е сложно.
Проблема е следния :
Колата я купих със някаква инсталирана аларма но не отговаряше на командите от дистанционното.колата се заклучваше и отключваше когато си поиска!!Изнервих се и реших да я изключа.Доста се лутах докато я намеря но в краина сметка я открих в кутията за бушоните (в кутията под модулите) където беше навързана цялата.Разгледах я добре но модула не открих нито марка нито модел!!
Имам под рака друга аларма но и тя е ... китаика!!Искам да я сменя но на упътванета забивам и доста нещо не разбирам.
ще приложа снимки и моля някои запознат да ме упъти за инсталацията,кои кабел за каде е,релето каде да вържа и прочие
Ето схемата на новата аларма

ето и комплекта които е в кутията

Тъи като вече е рязано в бокса под бушоните искам да вържа и новата аларма там!Когато махнах бушона на старата видян че тя е с 2-3 кабела по малко.
Много ще съм благодарен на отзовалите се
От 1 месец притежавам е36 купе 93 година с двигател м42.Имам разни проблеми с нея и единия е алармата!
Четох много из форума но или аз не схващам или наистина е сложно.
Проблема е следния :
Колата я купих със някаква инсталирана аларма но не отговаряше на командите от дистанционното.колата се заклучваше и отключваше когато си поиска!!Изнервих се и реших да я изключа.Доста се лутах докато я намеря но в краина сметка я открих в кутията за бушоните (в кутията под модулите) където беше навързана цялата.Разгледах я добре но модула не открих нито марка нито модел!!
Имам под рака друга аларма но и тя е ... китаика!!Искам да я сменя но на упътванета забивам и доста нещо не разбирам.
ще приложа снимки и моля някои запознат да ме упъти за инсталацията,кои кабел за каде е,релето каде да вържа и прочие
Ето схемата на новата аларма

ето и комплекта които е в кутията

Тъи като вече е рязано в бокса под бушоните искам да вържа и новата аларма там!Когато махнах бушона на старата видян че тя е с 2-3 кабела по малко.
Много ще съм благодарен на отзовалите се
Последна промяна Karov_691 на 24 Ное 2013, 23:56, променена общо 1 път
- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
Re: Помощ подмяна аларма е36 купе
Колега проблема е че моята схема на новата аларма не ми е много ясна!!Ако някои ме насочи по дадената тема и ми обесни по малко по простичак начин ще бъда много благодарен!!! На схемата са дадени 3 релета а в комплекто има 1 !Пропуснал съм някои часове по физика .. 

3 мнения
• Страница 1 от 1