Смяна на верига при М43?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318I
Мечтае да кара: БТР

Re: Смяна на верига при М43?

Мнение от petrashkov » 11 Окт 2013, 10:48

LuBaKa написа:Отиди при някой добър автомонтьор да я види.Имам един познат пак с М43,на който проблема с тракането се оказа от бутален болт.

Ходих на 15 места и всеки ми вдига рамене. Последния ми вика, че можело да е от повдигач. Другата седмица съм се разбрал с едни момчета... пък да видим те какво ще кажат.
Направих опит да запиша шума, но ми е малко стар фотоапарата и звука е малко гаден.
http://dox.bg/files/dw?a=38abc343d5
Критика се приема

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GecataBMW-E46 » 11 Окт 2013, 12:55

petrashkov написа:
LuBaKa написа:Отиди при някой добър автомонтьор да я види.Имам един познат пак с М43,на който проблема с тракането се оказа от бутален болт.

Ходих на 15 места и всеки ми вдига рамене. Последния ми вика, че можело да е от повдигач. Другата седмица съм се разбрал с едни момчета... пък да видим те какво ще кажат.
Направих опит да запиша шума, но ми е малко стар фотоапарата и звука е малко гаден.

Има ли разлика в тракането топла или студена?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от petrashkov » 11 Окт 2013, 20:33

GecataBMW-E46 написа:
petrashkov написа:

Има ли разлика в тракането топла или студена?

Когато загрее напълно шума намалява.
Критика се приема

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318ti
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от Amitival » 12 Окт 2013, 19:32

Колега от майстор до майстор има разлика...по сливница посока центъра преди опълченска има един сервиз.Влизаш и търсиш Борис,този човек наистина разбира и ще ти оправи колата скъпчия е но има защо,ходих на 10 майстоара за 1 проблем и секи дига рамене,то не беше двигателя то нз кво не ми казаха така се бях отчаял....отивам при него той ми вика ела утре ти е готова колата...тръгвам отивам на другия ден колата готова
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3 Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от petrashkov » 14 Ное 2013, 18:31

Интересува ме. Колко бара трябва да е налягането на маслената помпа при празен ход на студен и топъл двигател?
Критика се приема

Предишна

Назад към E36