кьде в София може да ми сложьт чип тунинг
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Re: кьде в София може да ми сложьт чип тунинг
Аз ползвах viewtopic.php?f=63&t=85543 и съм доволен 

Аз доколкото знам всеки пройзводител на автомобили умишлено занижава малко мощноста на мотора поради факта,че горивата в страните,в които ще се продават автомобилите са с различни качества.В страни,в които качеството на горивото е по-високо няма проблем да се извлече пълния потенцял на мотора без да му съкрати живота уви в България горивата не са на такова ниво и на кола на 15 години да и сложиш чип е малко опасно.
Има го и момента,че от атмосферен двигател чипа може да добави 8-10% мощност,което е 12-15к.с. при положение,че мотора е с 150к.с преди интервенцията,а той вероятно е с по-малко.Според мен просто човек ще си даде парите за нещо,което е незабележимо.
Има го и момента,че от атмосферен двигател чипа може да добави 8-10% мощност,което е 12-15к.с. при положение,че мотора е с 150к.с преди интервенцията,а той вероятно е с по-малко.Според мен просто човек ще си даде парите за нещо,което е незабележимо.
- ivanku4eto
- Потребител
-
Здравейте колеги искам да знам за бмв 325тдс 143кс ако сменя софтуера ще е проблем ли пак си е чип тунинг 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Препоръчвам на всички, интересуващи се от чип тунинг да почетат малко във форума и инетрнет какво представлява това, как се прави и другите общи положения, и тогава да задават въпроси тук. Отговаряно е десетки пъти на основните неща.
Never mistake motion for action...
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2