От "печка" към бензин
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
От "печка" към бензин
Здравейте колеги!Въпросът ми може да ви се стори малко странен
Искам да попитам възможно ли е на е36 двигателя от тдс да се сложи например един 1.8iS.Питам защото малкия тдс е за смяна на веригата пък майсторите дерат кожите с тия цени.Смятам, че смяната на двигателя ще излезне г/д на същата цена.Пък и ми писна с тоя дизел.Ако е възможно според мен ще е оферта. 

"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: От "печка" към бензин
Възможно е, писано е във форума какво горе-долу ти трябва. Но говори със сервиз в който са готови да го направят.
Ако обичаш си смени аватара за да ми спестиш разправията да го докладвам в модераторския
Ако обичаш си смени аватара за да ми спестиш разправията да го докладвам в модераторския

- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колега.Аватара много си ми харесваше

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Един приятел мина от 1,8 тдс на 2,5 бензин та не беше кой знае каква философия
. В твоя случай ще ти трябват и скорости от бензина заради различния ъгъл под който седят, щангите за скоростите и евентуално предната част на кардана( за 6-так съм сигурен, че трябват кардан, на 4 цил незнам). Буксите за инсталацията са същите . Общо взето е това 

m.dimitrov1992 написа:Един приятел мина от 1,8 тдс на 2,5 бензин та не беше кой знае каква философия. В твоя случай ще ти трябват и скорости от бензина заради различния ъгъл под който седят, щангите за скоростите и евентуално предната част на кардана( за 6-так съм сигурен, че трябват кардан, на 4 цил незнам). Буксите за инсталацията са същите . Общо взето е това
Подмяна на помпата в резервоара, абсолютно оборудван мотор от до. Педал за газта от бензиново..
Табло с уреди от бензин. Лично аз бих се спрял на нещо повечко от is.
Както каза колегата bum bum потърси.
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
enerdjy написа:Здравейте колеги!Въпросът ми може да ви се стори малко страненИскам да попитам възможно ли е на е36 двигателя от тдс да се сложи например един 1.8iS.Питам защото малкия тдс е за смяна на веригата пък майсторите дерат кожите с тия цени.Смятам, че смяната на двигателя ще излезне г/д на същата цена.Пък и ми писна с тоя дизел.Ако е възможно според мен ще е оферта.
така като гледам коментарите наистина щети излезе по евтино ,освен ако нямаш сервиз и кола донор

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Колега, сменяй веригите и не се занимавай с глупости. Доста по-евтино ще ти излезе.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
Да ви попитам колеги.При мен за смяна на верига майсторът ми иска около 800лв.(труд+частите).Аз съм от Велинград.Питането ми е цената навсякъде ли е подобна, понеже да кажем Пловдив не ми е много далеч, цената ако там е по-ниска по-добре да я правя там?
Поздрави!
Поздрави!

8 мнения
• Страница 1 от 1