върви като каруца..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- nolan4eto
- Потребител
-
- Кара: е36
- Мечтае да кара: х6
върви като каруца..
Здравейте колеги искам да споделя с вас следното преди 4 месеца си закупих една Е36 нов внос за 2000 лв , двигатела му е 1.6 99 конски сили . имам следния проблем колата няма грам вътък не и се върви изобщо все едно че карам няква морга е по надолнище ускорява ама щом види малко баир всичко там свършва ... едвам едвам се движи всичките ми познати казват че не и се вървяло изобщо искам да споделя че тези 2000 лв който дадох нищо не бяха пред това което последва ... още 2500 по ремонти основни при това и пак нищо сменях 2 пъти радиатор , 2 бензинови помпи на гас колата си прави каквото иска с оборотите на всичкото и отгоре вече не иска да пали на писта само и то ако загуби обороти гасни и после аде да я запалиш гаста гърми доста често газаджиите казват че било ок майсторите и те пък колата е морга направо съм се видял в чудо колата излезна златна да си бях взел 5ца с тези пари и то много добра ...
единственото позитивно е че за тези 4 ри месеца откакто имам колата съм минал 13000 км и никога не ме е оставила на пътя ама много бутане е видяла винаги с отпечатаци от пръсти е по задния капак
и всеки все дава ъкъли аман вече май ще ходи на моргата
единственото позитивно е че за тези 4 ри месеца откакто имам колата съм минал 13000 км и никога не ме е оставила на пътя ама много бутане е видяла винаги с отпечатаци от пръсти е по задния капак

и всеки все дава ъкъли аман вече май ще ходи на моргата

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: върви като каруца..
Аман от клошарски истории, колега просто преди да даваш пари за каквото и да било, просто чети и питай.
Хиляди пъти е писано че тия коли с обикновенна газ неработят добре.
А това, че са те прекарали да ти вземат парите си е твой проблем, като не си се поинтересувал преди да ги похарчиш....
Как да върви, като здравео гумено съединение по всмукателните пътища не е останало, и дебитомера е приключил, още на първия гърмеж....
И още 2500 ще ти вземат така като си я подкарал.
Хиляди пъти е писано че тия коли с обикновенна газ неработят добре.
А това, че са те прекарали да ти вземат парите си е твой проблем, като не си се поинтересувал преди да ги похарчиш....
Как да върви, като здравео гумено съединение по всмукателните пътища не е останало, и дебитомера е приключил, още на първия гърмеж....
И още 2500 ще ти вземат така като си я подкарал.

- gadn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: Е36
Според мен, ако се смени радиатора за трети път, ще започне да пали със сигурност 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
При такъв голям пазар на Е36ци да набиеш 2500лв в 1.6 милионник на гас е граничещо с глупостта нещо. Сигурно си го разбрал вече де.
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Идва един момент, в който от мерак даваш пари. После идва момент в който си казваш "толкова пари дадох, няма начин. Трябва да я оправя." И се набутваш в един омагьосан кръг от който трудно се излиза. Не ти се продава колата за без пари, а и не ти се наливат пари в нея. Въпреки всичко В 316 99коня предполагам, че е от по-старите не бих купил нищо повече от масло.
- nolan4eto
- Потребител
-
всичко съм разбрал аз се подведох по външния вид и така я взех набутах си го яко това я ясно ми дайте идея някаква какво а правя че работата е зле 

- M1977
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: без удъри
Късно е вече, нямаш голям избор.
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
Изхвърли газовата и карай на бензин. Когато отстраниш всичко и на бензин започне да върви добре отдели едни 800 лв. за газов инжекцион и карай пак на газ.
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
за тези пари дето ще го оправиш това 316 по добре си вземи друг двигател по-мощен инсталирай го и си разцъквай с него 

- nolan4eto
- Потребител
-
Angelov91 написа:за тези пари дето ще го оправиш това 316 по добре си вземи друг двигател по-мощен инсталирай го и си разцъквай с него
точно това смятам да направя колега колкото изкара този двигател няма да му правя ремонти никакви !
щом издаде багажа ще слагам 2 ка и си цъкам както трябва

11 мнения
• Страница 1 от 1