Грешки в АБС-а, Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- misho_mishev
- Потребител
-
Грешки в АБС-а, Е36
Здравейте колеги, започна да ми присветва лампата на АБС-а когато си поиска и гасне след загасяне на двигателя, след като запаля временно не свети и АБС си работи, но след време пак светва. Колата е БМВ, Е36, 320i, М52B20, 1994г.
Отидох на диагностика и ми излезна преден ляв датчик.
Смених въпросния датчик (не с нов, но с работещ) и отидох пак на диагностика, защото пак светна лампата, но този път за постоянно (след запалване изгасв, но 10сек след като тръгна светва и не гасне).
Този път показа още три грешки и немогат да се изтрият.
Грешките са:
1. Мотор на помпата/реле на мотора на помпата
2. Преден ляв зареждащ клапан
3. Преден десен натоварващ клапан
В сервиза където правих диагностика не могат да го оправят и ако някой може да помогне ще съм много благодарен
Някой да ми препоръча сервиз или човек, който да го свърши работа или да каже какво трябва да се смени (предполагам въпросното реле и целия АБС блок или....?)
Давайте мнения в темата, на лично или 0887 321 682, от София съм
Благодаря предварително
Отидох на диагностика и ми излезна преден ляв датчик.
Смених въпросния датчик (не с нов, но с работещ) и отидох пак на диагностика, защото пак светна лампата, но този път за постоянно (след запалване изгасв, но 10сек след като тръгна светва и не гасне).
Този път показа още три грешки и немогат да се изтрият.
Грешките са:
1. Мотор на помпата/реле на мотора на помпата
2. Преден ляв зареждащ клапан
3. Преден десен натоварващ клапан
В сервиза където правих диагностика не могат да го оправят и ако някой може да помогне ще съм много благодарен

Някой да ми препоръча сервиз или човек, който да го свърши работа или да каже какво трябва да се смени (предполагам въпросното реле и целия АБС блок или....?)
Давайте мнения в темата, на лично или 0887 321 682, от София съм

Благодаря предварително

- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
Re: Грешки в АБС-а, Е36
Колега най-вероятно е датчика на сервото твоят проблем,имах същия проблем и се оказа от това,не се занимвай да сменяш модули и датчици на АБС-са като не си сигурен,просто е излишна занимавка и излишни пари,аз така сменях датчици на Абс-са и беше безмислено.Има и много теми по въпроса разрови се и ги прочети. 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
misho_mishev написа:... ако някой може да помогне ще съм много благодарен![]()
Е ако от София никой не може да ти помогне .... ела до Враца , ще ти оправя АБС-а ...

- bmw-presqka
- Потребител
-
здр.колеги смених таблото си от 220 на 240 и ми светна абс-а и доиде с неговите км.как да го направя по моите и как да изклуча лампата на абс-а ?колата ми е е36 м40б18
- misho_mishev
- Потребител
-
bmw-presqka написа:здр.колеги смених таблото си от 220 на 240 и ми светна абс-а и доиде с неговите км.как да го направя по моите и как да изклуча лампата на абс-а ?колата ми е е36 м40б18
Трябва да се свърже с компютър и от там се чисти грешката за АБС-са, като откачаш буксите на таблото трябваше да откачиш акумулатора или поне да не е на никакъв контакт, иначе запазва грешка и за еърбега, поне на мен така ми напрати

5 мнения
• Страница 1 от 1