Проблем с ходовата част e36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с ходовата част e36
Имам следния проблем значи колата като я взех знаех за предната лява биалетка.Като минавах през "Спящи полицаи" тряскаше отпред от ляво само от дясно не се и усещаше.Смених биалетката беше си за смяна но не оправи проблема пак си тряскаше.Не съм я карал много с новата биалетка и реших да погледна и видях ,че тампона на предния носач направо си го нямаше.Смених го и спре да удря.Проблема е ,че като го смених пак гледах биалетката и видях ,че пак леко е закъсало тампона на биалетката а не беше стара.Всичко беше точно и след няколко дни не знам но в дупки дори малки и големи предната лява гума направо се усеща яко докато другите 3 гуми не се усещат по пътя.Искам да питам пак ли трябва да сменя биалетката не знам от какво може да е колелото го усещам по пътя като карам как бие някак.Чакам мнения какво да правя
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Проблем с ходовата част e36
Така може една камара неща да смениш, и пак да не се оправи проблема. Отиди на диагностика, да погледнат професионалисти. Може да е накрайник, шарнир, амортисьор, рейка. А за биалетките сме писали доста и просто трябва да потърсиш темата/те. Слаби им са тампоните (поне на тия по-евтините, каквито масово се слагат
) и заминават за отрицателно време. Останалото ще го прочетеш сам.

- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
[quote="lumkata"Смених биалетката беше си за смяна но не оправи проблема пак си тряскаше.Не съм я карал много с новата биалетка и реших да погледна и видях ,че тампона на предния носач направо си го нямаше.Смених го и спре да удря.[/quote]
Колега то хубаво ама ти като е купува тази кола въобще ли не я огледа поне, малко
Колега то хубаво ама ти като е купува тази кола въобще ли не я огледа поне, малко
- philips1qw
-
-
погледни ваншния шарнир . И виж гумата на каде и е луфта задасе ориентираш погледни и макферсона на амортисюра.но наидобре е вдигни и виж на каде има наи голам луфт за да скасиш малко вазможните неща.оспех
4 мнения
• Страница 1 от 1