Проблем ,връзка с с компютъра на 325тдс

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325 TDS + 330ci
Детайли за колата: черни :)

Проблем ,връзка с с компютъра на 325тдс

Мнение от tosho_72 » 20 Сеп 2013, 13:17

Миналата седмица си ми слагаха чип,и майстора ми каза че не може да върже колата с лаптопа да бутне тука там още някои работи.Пробвал с 2 устройства не ставало накрая я свързва с някакво друго но с него не можело да се бута по колата.Не съм много наясно с тия неща и може би неточно обяснявам.Преди 1-2 години същия човек ми я закача и си спомням че буташе по нея центровка,педала и други неща.Може ли да е нещо от компа на колата или е нещо друго?

старши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем ,връзка с с компютъра на 325тдс

Мнение от bmw325tds » 20 Сеп 2013, 13:21

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 20 Сеп 2013, 17:11

tosho_72 написа:Миналата седмица си ми слагаха чип,и майстора ми каза че не може да върже колата с лаптопа да бутне тука там още някои работи.Пробвал с 2 устройства не ставало накрая я свързва с някакво друго но с него не можело да се бута по колата.Не съм много наясно с тия неща и може би неточно обяснявам.Преди 1-2 години същия човек ми я закача и си спомням че буташе по нея центровка,педала и други неща.Може ли да е нещо от компа на колата или е нещо друго?

Не е от компа на колата, а от неподходящ интерфейс за диагностика. Намери някой с GT1 DIS и ще стане.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325 TDS + 330ci
Детайли за колата: черни :)

Мнение от tosho_72 » 21 Сеп 2013, 8:58

Ами той се беше вързвал преди 1-2 години на същата тая кола.Пък и надали ще има неподходящ при условие че с това се занимава, известна фирма за диагностики и е не малко известна и тука във форума.Не искам да я споменавам за да не си помисли някой че ги обвинявам в нещо,просто исках да знам дали някой се е сблъскал с подобно нещо.Но ще пробвам на друго място да ми я свържат .

Назад към E36