Двигател IS 318 - цена?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Двигател IS 318 - цена?
plradev написа:9-10л/100км градско може ,ако е засичан в Припят![]()
Иначе го пускай на 500лв и се надявай някой да го оцени и купи.. Другите опции ,колегите са ги изброили ...
Този разход може да се нарече смесено тъй като живея на 10км. извън София. Само градско в задръствания не съм имал възможност да засеча.
Благодаря на останалите за мненията в момента цената на двигателя с кутията мисля да е твърдо 550лв.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Цените си ги видял , получи горе долу информация кой, как ще реагира (то вероятно това е целта на запитването ти ..) , обяви ремонта , който си направил , обяви цената , която искаш и те така ... пазар ще правиш с тези , които проявят интерес , (че един от коментарите ти ми звучи малко като пазарлък , ама не с който трябва ...). Не се засягай , не се заяждам , просто съм откровен ... Повечето тук сме вкарвали и вкарваме доста пари в колите си (нали сме ентусиасти) , но всички се подчиняваме на законите на пазара (били те обективни или не ) , когато става дума за продаване и купуване.... Аз самия като сметна колко пари съм дал по колата за 6 години от както я карам , чак не мога да повярвам (събират се спокойно пари като за една нова от по -нисък клас).... , ама това е , мерак се гаси с пари ... Дано някой оцени факта , че си ремонтирал двигателя и да ти даде парите , които ти се иска .....
metodi80 написа:Цените си ги видял , получи горе долу информация кой, как ще реагира (то вероятно това е целта на запитването ти ..) , обяви ремонта , който си направил , обяви цената , която искаш и те така ... пазар ще правиш с тези , които проявят интерес , (че един от коментарите ти ми звучи малко като пазарлък , ама не с който трябва ...). Не се засягай , не се заяждам , просто съм откровен ... Повечето тук сме вкарвали и вкарваме доста пари в колите си (нали сме ентусиасти) , но всички се подчиняваме на законите на пазара (били те обективни или не ) , когато става дума за продаване и купуване.... Аз самия като сметна колко пари съм дал по колата за 6 години от както я карам , чак не мога да повярвам (събират се спокойно пари като за една нова от по -нисък клас).... , ама това е , мерак се гаси с пари ... Дано някой оцени факта , че си ремонтирал двигателя и да ти даде парите , които ти се иска .....
Благодаря за мнението. Всички сме дали доста пари ясно колата е радход а не бизнес.

- victory2
- Потребител
-
- Кара: бмв 3188ti
- Мечтае да кара: вече карам
- Детайли за колата: Е46 фейс лифт дизел 320
колко е цената на двигателя обурудван
- Neverbackdown
- Потребител
-
- Кара: E36 COUPE
Постави се от другата страна - ако ти купуваше мотор как щеше да оцениш твоя ? 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Това е технически раздел.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2