Двигател IS 318 - цена?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Двигател IS 318 - цена?

Мнение от mrnobrain » 22 Дек 2012, 15:10

plradev написа:9-10л/100км градско може ,ако е засичан в Припят ;)

Иначе го пускай на 500лв и се надявай някой да го оцени и купи.. Другите опции ,колегите са ги изброили ...

Този разход може да се нарече смесено тъй като живея на 10км. извън София. Само градско в задръствания не съм имал възможност да засеча.
Благодаря на останалите за мненията в момента цената на двигателя с кутията мисля да е твърдо 550лв.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 24 Дек 2012, 19:49

Цените си ги видял , получи горе долу информация кой, как ще реагира (то вероятно това е целта на запитването ти ..) , обяви ремонта , който си направил , обяви цената , която искаш и те така ... пазар ще правиш с тези , които проявят интерес , (че един от коментарите ти ми звучи малко като пазарлък , ама не с който трябва ...). Не се засягай , не се заяждам , просто съм откровен ... Повечето тук сме вкарвали и вкарваме доста пари в колите си (нали сме ентусиасти) , но всички се подчиняваме на законите на пазара (били те обективни или не ) , когато става дума за продаване и купуване.... Аз самия като сметна колко пари съм дал по колата за 6 години от както я карам , чак не мога да повярвам (събират се спокойно пари като за една нова от по -нисък клас).... , ама това е , мерак се гаси с пари ... Дано някой оцени факта , че си ремонтирал двигателя и да ти даде парите , които ти се иска .....

Потребител
Аватар

Мнение от mrnobrain » 02 Яну 2013, 18:48

metodi80 написа:Цените си ги видял , получи горе долу информация кой, как ще реагира (то вероятно това е целта на запитването ти ..) , обяви ремонта , който си направил , обяви цената , която искаш и те така ... пазар ще правиш с тези , които проявят интерес , (че един от коментарите ти ми звучи малко като пазарлък , ама не с който трябва ...). Не се засягай , не се заяждам , просто съм откровен ... Повечето тук сме вкарвали и вкарваме доста пари в колите си (нали сме ентусиасти) , но всички се подчиняваме на законите на пазара (били те обективни или не ) , когато става дума за продаване и купуване.... Аз самия като сметна колко пари съм дал по колата за 6 години от както я карам , чак не мога да повярвам (събират се спокойно пари като за една нова от по -нисък клас).... , ама това е , мерак се гаси с пари ... Дано някой оцени факта , че си ремонтирал двигателя и да ти даде парите , които ти се иска .....

Благодаря за мнението. Всички сме дали доста пари ясно колата е радход а не бизнес. :)

Потребител
Аватар
Кара: бмв 3188ti
Мечтае да кара: вече карам
Детайли за колата: Е46 фейс лифт дизел 320

Мнение от victory2 » 14 Сеп 2013, 20:24

колко е цената на двигателя обурудван

Потребител
Аватар
Кара: E36 COUPE

Мнение от Neverbackdown » 15 Сеп 2013, 3:50

Постави се от другата страна - ако ти купуваше мотор как щеше да оцениш твоя ? :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 15 Сеп 2013, 21:17

Това е технически раздел.

Предишна

Назад към E36