проблем бмв Е36 2.0 ванос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
проблем бмв Е36 2.0 ванос
Здравейте! Имам голям проблем с бмв Е36 2.0 ванос. Колата пали трудно не иска да вари и дига сама обороти ходих да я закачат на диагностика и ми казаха че е датчик на разпределителния вал. Ако някой е имал същия проблем моля помогнете ...

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: проблем бмв Е36 2.0 ванос
Първо добре дошъл! Препоръчвам ти да започнеш с прочитане на правилника, защото рано или късно ще ти бъде направена забележка от модератор.
По въпроса ти е писано стотици пъти. Виж какво е обсъждано преди и ще ти се изяснят много нещата. Ако си сигурен в диагностиката щом ти е показала датчик на рапр. вал, значи е заминал и трябва да го смениш с нов. Ако не - повтори диагностиката на друго място. Общо взето симптомите ти отговарят на заминал датчик, тъй че най-вероятно с нов ще си решиш проблема.
По въпроса ти е писано стотици пъти. Виж какво е обсъждано преди и ще ти се изяснят много нещата. Ако си сигурен в диагностиката щом ти е показала датчик на рапр. вал, значи е заминал и трябва да го смениш с нов. Ако не - повтори диагностиката на друго място. Общо взето симптомите ти отговарят на заминал датчик, тъй че най-вероятно с нов ще си решиш проблема.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: проблем бмв Е36 2.0 ванос
psihopata написа:Здравейте! Имам голям проблем с бмв Е36 2.0 ванос. Колата пали трудно не иска да вари и дига сама обороти ходих да я закачат на диагностика и ми казаха че е датчик на разпределителния вал. Ако някой е имал същия проблем моля помогнете ...![]()
Ако решиш да го сменяш- задължително с оргинален и в никакъв случай с такъв струващ 50лв. По принцип, ако е заминал датчика на разпределителният вал колата не може да запали, ако е дефектирал на коляновият, неговите функции се поемат от този на разпределителния, но колата пали по-трудно и върви по-лошо.
3 мнения
• Страница 1 от 1