проблем с ел.стъкло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- IVAN BAVARETZA
- Потребител
-
проблем с ел.стъкло
Здравейте колеги! Имам проблем с ел.стъклата .Доста съм чел в форумите ,че тези ел.стъкла са им проблем на баварките и има доста по тази тема,но като моя проблем не открих,а той е следният: Значи когато заключвам колата отвън с дистанционото и прозорците са свалени всички се вдигат и затварят с изключение на предното стъкло от шьофиорската страна.Отвътре когато даржа натиснато копчето на ел.стъклото се затваря,но когато е отвън с дистанционото не иска
Моля ви помогнете
Може ли да ми кажете къде точно му е повредата и дали мога да си го оправя сам? Благодаря ви предварително.

Искаш ли бърза кола вземи си БМВ!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Комфорт модула ама как се оправя( ако се оправя въобще) идея си нямам.Иди най добре при някой дето поставя аларми .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Ако колата има ел. стъкла, но при заключване с алармата не се вдигат се прави тест със заключване с ключа. Без да пускате алармата от дистанционното просто заключвате колата с ключа и задържате завъртян по посока на заключването. Ако има комфорт модул прозорците ще започнат да се вдигат и ще спрат, ако върнете ключа в неутрална позиция. При мен работи на шофьорската врата, но не съм пробвал на другата и на багажника, защото алармата си ги вдига по принцип.
6 мнения
• Страница 1 от 1